Hvězda TV Prima Terezie Tománková: Covid ji připravil o svatbu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Hvězda TV Prima Terezie Tománková: Covid ji připravil o svatbu

Terezie by už ráda byla vdanou paní.
Terezie by už ráda byla vdanou paní. (Foto Aha! – Jakub Poláček, archiv T. Tománkové)

Na otázku vezmeš si mě, odpověděla » ano« už před třemi roky. Dosud ale není moderátorka Terezie Tománková (42) vdanou paní.

Už dvakrát totiž musela veselku odložit, tentokrát kvůli covidu. Po 15 letech se vrátila k rodnému příjmení, i když byla v té době rozvedená už několik let. A záhy si ho měla měnit znovu, protože se zasnoubila s o 5 let starším podnikatelem Honzou. Svatební uličkou se ale pořád neprošla. „Už několik let je to na pořadu dne. Stalo se nám několik událostí, kvůli nimž se svatba nemohla uskutečnit. Nebyl na ni čas ani myšlenky,“ svěřila se moderátorka Partie, jež si nedávno prožila perné chvilky při diskuzi s prezidentem Milošem Zemanem (76) v souvislosti s kauzou Vrbětice.

Terezie Tománková: Musela odložit svatbu!

Video se připravuje ...

„Pak jsme měli nové datum, ale vstoupil nám do toho koronavir, takže jsme termín opět odsunuli,” posteskla si Terezie. „Máme prstýnky, šaty v krabici a čekám, až se tady situace uklidní a bude možné svatbu uspořádat, jak si přejeme. Sestra žije s rodinou na Slovensku a byla bych ráda, aby mohla přijet,” vysvětlila v rozhovoru pro Týdeník Televize Tománková, která měla po prvním muži dlouho příjmení Kašparovská.

Nový moderátor zpráv CNN Prima News Marek Kafka: Doufám, že nezklamu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.