Těhotná Petra Hřebíčková: V pohlaví miminka má jasno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Těhotná Petra Hřebíčková: V pohlaví miminka má jasno!

Těhotná Petra Hřebíčková
Těhotná Petra Hřebíčková (FTV Prima)

Těhotenství herečky Petry Hřebíčkové (41) již nešlo skrývat, a tak šla s pravdou ven. Požehaný stav se jí však podařilo tajit až do šestého měsíce!

Pro herečku známou z filmů Muži v naději či Bezva ženská na krku je toto třetí těhotenství a nutno dodat, že vypadá skvěle. Jak ale sama přiznala v talk show 7 pádů Honzy Dědka, pokročilá fáze těhotenství se už podepisuje na její fyzické kondici. „Už jsem v šestém měsíci, takže už to na mně je vidět. Jsem už taková pomalejší. Mateřská se zase prodlužuje. Pro nás není co řešit. Těšíme se," přiznala Petra moderátorovi.

Další film, který odsunul covid, jde do kin: Romantická komedie Štěstí je krásná věc

Video se připravuje ...

Ačkoli se stala jednou z mnoha známých tváří, které počaly během lockdownu, zásluhy tomu nepřipisuje. „Nemyslím si, že by dítě vzniklo jenom díky karanténě. Je to požehnání shůry, jsme za to rádi," cituje herečku web Super.cz.

Petra Hřebíčková na premiéře Příliš osobní známost

Video se připravuje ...

Co se pohlaví miminka týče, žádné preference nemá. Podstatné je pro ni především to, aby bylo zdravé. „Když to bude kluk, budou se dvěma raubíři velká parta a bude tam hodně testosteronu. Když to bude holčička, přijde element, který doplní něco, co v sestavě není," dodala Hřebíčková.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.