Primadona Burešová ze Slunečné: Hvězdné manýry a tvrdý diktát? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Primadona Burešová ze Slunečné: Hvězdné manýry a tvrdý diktát?

Přerůstá Evě sláva přes hlavu?
Přerůstá Evě sláva přes hlavu? (FTV Prima, TV Nova, )

Stačila jedna seriálová role a z herečky Evy Burešové (27) se v rekordním čase stala v českém měřítku velká hvězda. Podle časopisu Pestrý svět z toho umí také náležitě těžit. Má už tak vysoké sebevědomí, že pomalu neprojde dveřmi?

Popularita má zřejmě vliv na každého. Eva tak asi dobře ví, že má díky roli Týny Popelkové na nějaký čas vystaráno. V kuloárech se prý podle citovaného zdroje spekuluje, že až Slunečná skončí, přeskočí Burešová do nového projektu Zoologická. Také tam by měla mít hlavní roli, což je zcela logické, když u diváků jednoznačně boduje. Jenže rozhodující slovo už na Primě prý nemá tvůrčí tým, nýbrž samotná herečka. Aspoň pokud jde o to, kdo bude jejím hereckým partnerem, jak píše Pestrý svět.

Evu Burešovou šokoval plyšový delfín Adolfeen v nové talkshow! Kde mám manažerku, dožadovala se

Video se připravuje ...

Hvězda Slunečné na tom ale údajně nic divného nevidí. „Vybrat si hereckého kolegu není »výhoda«, nýbrž klasický postup každého herce, kterému je nabídnuta role v nějakém projektu. Určitě se nejedná o přímý výběr, ale jakési vyjádření k tomu, zda si člověk, kterému byla nabídnuta role jako prvnímu myslí, že by seriálový vztah fungoval,“ napsala uvedené redakci Burešová s dovětkem, že zatím žádnou smlouvu na nový seriál nepodepsala. TV Prima se pak od celé kauzy prozatím distancovala a odmítla ji komentovat.

Eva Burešová o bývalém partnerovi a koronaviru

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.