Štěpánek a Adamovská: Nečekaná SVATBA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Štěpánek a Adamovská: Nečekaná SVATBA!

Petr Štěpánek a Zlata Adamovská zažili třetí společnou svatbu.
Petr Štěpánek a Zlata Adamovská zažili třetí společnou svatbu. (Blesk)

Tihle dva k sobě prostě patří! Zlata Adamovská (62) a Petr Štěpánek (72) si v Ordinaci v růžové zahradě 2 řeknou už podruhé »ano« jako Běla a Eduard Valšíkovi. A stihli to mezitím i ve skutečnosti. I když si tehdy prsteny nenavlékli...

Asi to má větší grády, když divák ví, že ti dva to jen tak před kamerou nehrají, ale milují se i ve skutečném životě. Zlata to hned pohotově zrekapitulovala: „První svatba byla v Ordinaci, v kostele, ta druhá, opravdová, se odehrála na terase jednoho pražského hotelu a teď se bereme v kamenickém selském stavení,“ upřesnila, kde všude byla s Petrem za nevěstu.

První a poslední

„Všechny svatby si má člověk užít a tím se řídíme i na natáčení. V soukromí jsme se vzali, protože tím vyjadřujete určitý vztah a jeho váhu, není to formální záležitost na dva dny,“ ujistil Štěpánek. „Pracovních svateb může být ještě víc, ale my dva za sebou máme určitě první a poslední,“ prohlásil herec.

Krnáčová o rakovině a šanci na vyléčení. A herecký pár bojoval tiše s covidem a zlobí se na kolegy

Video se připravuje ...

Rodinná pouta

Před Zlatou si Petr napřed vzal kolegyni Reginu Rázlovou (73) a pak byl 39 let ženatý s režisérkou Vlastou Janečkovou (†77). Adamovská byla předtím vdaná také dvakrát. Poprvé si v roce 1979 vzala manažera Vadima Petrova ml. (63). Podruhé se vdala v roce 1984 za novináře a pozdějšího ministra vnitra Radka Johna (66).

Skutečné »ano«! Ale bez prstýnků

Soukromý obřad v červnu 2013 na střeše pražského hotelu se snažili oba herci utajit. Petrovi šla za svědka sestra Jana Štěpánková (†84), Zlatě kamarádka. Mezi hosty byla Jiřina Bohdalová (89), přítel už od dob studií Jan Kanyza (73), kolega Jaromír Hanzlík (73) a Iva Hüttnerová (72). I na své skutečné veselce rozkrajovali Zlata s Petrem třípatrový svatební dort. Ale pozor, nenavlékali si prstýnky. „Kvůli práci bychom je museli často sundávat,“ prozradila deníku Aha! Adamovská.

Rozvedená Jitka Boho znovu singl? Svatba a bydlení s přítelem nebudou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.