Trpký konec seladona? Tohle asi musí Etzler těžko »chroupat« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Trpký konec seladona? Tohle asi musí Etzler těžko »chroupat«

Mirek Etzler s partnerkou.
Mirek Etzler s partnerkou. (profimedia.cz)

Také herec Miroslav Etzler (56) se potýká s nepříjemným dopadem pandemie. Práce je málo, proto se s rodinou přestěhoval podle webu Blesk.cz daleko za Prahu. Navíc se kdysi tak známý lovec žen nechává momentálně živit od své manželky. A to mužské ego obecně moc netěší.

Etzler, který v minulosti žil třeba s herečkou Vilmou Cibulkovou nebo Zuzanou Bydžovskou, našel momentálně útočiště ve Stráži pod Ralskem. „Moje přítelkyně je odsud a má tu byt, takže já tady s ní přebývám. Rozhodl jsem se, že opustím Prahu, úplně. Jednak je to dneska drahé živobytí, když člověk nemá práci a taky je to moc pozitivní věc pro mého syna, protože tady všude je krásná příroda a my chodíme do lesa a on si to náramně užívá,“ prozradil herec novinky ze života v pořadu Showtime na CNN Prima NEWS.

Miroslav Etzler: Mít další dítě by už zavánělo úchylkou!

Video se připravuje ...

Protože má herec v současnosti o trochu hlouběji do kapsy, obživa rodiny závisí i na jeho partnerce. „Musím říct, že je mi velkou oporou moje přítelkyně. Ona má nějaký různý aktivity a z toho vydělá nějaký peníze a cpe mi je do chřtánu,“ prozradil prý s nadsázkou Etzler, jak to mají doma s partnerkou Helenou.

Nadšený otec Etzler (54) přiznal problémy: Nezvládám to!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
blanka38
27. 4. 2021 • 09:41

¨Nevím, proč by měl vypadat děsně.Normální chlap, má charisma, ráda jsem ho viděla ve filmech i televizních hrách.

-bello-
25. 4. 2021 • 14:35

No a co?Ve většině rodin pracují oba. (Z toho důvodu fakt nechápu ty " vdovské " (vdovecké ) důchody. Na jakém principu jsou? Je to děsný vyhazování peněz a nikdo do toho nerejpne , tak jako nikdo z poslanců se neodváží rejpnout do miliardových dotací Česka slovenským studentům v České republice po odtržení se Slovenska.
Ale věci: když je to rodina, jeden podrží druhého. Na tom je rodina /i přátelství /založeno .Eltzer vypadá jak jeho brácha.Tzn. fakt děsně.Možná si barví vlasy jako Trávníček a to je přešlap taky děsný

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.