Herec Etzler po měsíci na přístrojích: Konečně jsem doma! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Herec Etzler po měsíci na přístrojích: Konečně jsem doma!

Miroslav Etzler je konečně z nemocnice doma.
Miroslav Etzler je konečně z nemocnice doma. (Instagram)

Po měsíci, kdy jako neočkovaný bojoval v českolipské nemocnici s těžkým průběhem covidu, byl Miroslav Etzler (57) propuštěn domů. Konečně tak mohl obejmout tříletého syna Samíka partnerku Helenu (39).

Dýchat mohl jen pomocí kyslíkové masky a sypal si popel na hlavu, že tak dlouho odkládal očkování, až skončil na JIP, a vyděsil tak všechny svoje blízké. Nyní je už se svou rodinou. „Tak, měl jsem štěstí! Velké štěstí! Určitě na podporu své partnerky Heleny a úžasného Sama. Na podporu přátel. Na skvělou péči týmů lékařů a veškerého zdravotního personálu v nemocnici v České Lípě,“ oznámil herec na sociálních sítích, že je z nejhoršího venku. Vyhráno ale ještě nemá... „Nejsem sice zdravý, plíce budou bojovat ještě dlouho, ale bez kyslíku to snad už zvládnu!“ dodal Etzler s tím, že lepší dárek ke svým středečním narozeninám nemohl dostat.

Šebrle se po 21 letech rozvádí! A Etzler nemůže sám dýchat

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
23. 12. 2021 • 06:17

Mrazive

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.