Zrada, kterou Bohdalová nikdy neodpustila: Hodně silné kafe! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zrada, kterou Bohdalová nikdy neodpustila: Hodně silné kafe!

Jiřina Bohdalová neovládla na křtu své emoce.
Jiřina Bohdalová neovládla na křtu své emoce. (Foto Profimedia.cz)

Už je to řada let, přesto takovou ránu pod pás Jiřina Bohdalová (89) nedovedla ani po několika desetiletích zpracovat. Hana Gregorová (69) ji totiž o manžela Radka Brzobohatého (†79) připravila způsobem, který se moc dobře odpustit nedá.

Legendární herečka na takový útok nemohla být absolutně připravená! Ve své biografii, která vyšla koncem loňského roku, prý podle webu Život.pluska.sk uvedla všechno, co se tenkrát stalo. Co si budeme nalhávat, takovou studenou sprchu by nechtěl vytrpět nikdo!

Show Jana Krause: Bohdalka miluje vaječňák a skutečný smích publika

Video se připravuje ...

To, že jí není v manželství věrný, s ní až tolik neotřáslo. Něco jiného ovšem ano. „O tom, že Radek někoho má, jsem se dozvěděla jako poslední, zato plnou silou. Radek mi řekl, že s dotyčnou čeká dítě. To nebyl běžný úlet, obyčejná bokovka. Nenamlouvala jsem si, že by Radek jako skála odolával zájmu žen. Ale oba jsme natolik milovali herectví, natolik nás spojovala práce, že tyto věci nás nemohli ohrozit. Nevěděla jsem o nich ani jsem po nich nepátrala. Toto ale bylo jiné. Bylo mu padesát. To jsou pro muže kritické roky, když si potřebují dokázat, že nestárnou,“ popsala herečka, co se tenkrát mezi ní a manželem, kterého hluboce milovala, stalo.

„Ta druhá byla cílevědomá, tvrdohlavá a dobře vybavená. Mně bylo padesát a chvíli mi trvalo, než mi došlo, že už nemám zbraně, kterými bych jí mohla čelit. Kdybych byla mladší, asi bych se za ní vypravila a zkusila ji profackovat, ale v padesáti tím nic nezměníte, protože samotné facky nestačí. Zůstala tak jediná možnost – překonat to a zachovat si aspoň hrdost. Ale bylo to těžké,“ netají se Jiřina Bohdalová.

Jiřina Bohdalová oslavila 90 na Primě: Účet ještě neuzavírám, pořád jedu dál!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.