Janečkova Lilia: Vyzradila pohlaví a jméno druhého dítěte | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Janečkova Lilia: Práskla pohlaví a jméno druhého dítěte

Lilia Khousnoutdinova  a Karel Janeček
Lilia Khousnoutdinova a Karel Janeček (Pavel Machan)

Lilia Khousnoutdinova (32) a Karel Janeček (47), kteří spolu už zažili mnoho krásného i špatného, zanedlouho přivítají na svět druhé společné miminko. Velmi sdílná Lilia vyzradila, zda nosí pod srdcem holčičku, nebo chlapečka, jméno pro druhé dítě a také přiznala, jakou reakci předvedl miliardář u lékaře.

„Ano, pohlaví víme. Bude to kluk… Karel by rád uctil rodinnou tradici, tedy taky Karel. Ale nebude to jediné jméno,“ odpověděla na otázky idnes.cz, zda už s mužem znají pohlaví miminka a mají vybrané jméno.

Miliardář radost neskrýval

„Porod očekáváme v květnu, což je určitě krásné období, kdy bude trošku teplo a pokvetou květiny. Malou jsem také rodila na jaře a přijde mi to jako velmi milé načasování… Pohlaví dítěte se mi zatím vždy podařilo odhadnout správně. Nicméně reakce Karla byla opravdu vtipná. Myslím si, že jen málokdo tak otevřeně prozradí svou preferenci před paní doktorkou. Když se dozvěděl, že to bude syn, svoji radost neskrýval ani trochu,“ prozradila Lilia, která je v rozhovorech velmi upřímná.

Kněžka Lilia Khousnoutdinova: Rituál k posílení nových záměrů do života

Video se připravuje ...

Karlíkem to nekončí?

 „Mám skoro tři děti a teď si říkám, že je to víc než dost, takže momentálně určitě další miminko neplánuji. Ale jestli mi za deset let najednou přeskočí a řeknu si, že chci třeba ještě na závěr holčičku, tak to se ještě stát může. Takže neříkám, že je to úplně uzavřené,“ dodala Janečkova kněžka.

Nešťastný miliardář Janeček: Ukradli mu Gottovy nahotinky

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.