V Bohdalové bouchly saze! PĚKNĚ NÁM LŽOU | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

V Bohdalové bouchly saze! PĚKNĚ NÁM LŽOU

Jiřina Bohdalová
Jiřina Bohdalová (Blesk:Daniel Černovský)

Jedna z nejlepších českých hereček, která zanedlouho oslaví devadesátku, se v rozhovoru s Liborem Boučkem na Primě rozpovídala velmi otevřeně o tom, co si myslí o současné situaci i českém národu jako takovém. Zrovna lichotivě z toho v jejím pojejí nevyšel ve finále nikdo! Proč?

První, nad kým se Jiřina Bohdalová pozastavila, byla česká vládní „špička“. „Je v tom politika. Mnohdy mám z našich politiků pocit, že je dobře, když se nedaří,“ řekla v pořadu Interview televize CNN Prima News s tím, že jako herečka dovede číst z nonverbálních projevů. „Kolikrát vidím, že nám pěkně lžou. Obrazovka je pěkná potvora a z toho, jak se lidé tváří, se dá hodně vyčíst,“ zformulovala svůj názor podle idnes.cz.

Show Jana Krause: Co Bohdalka miluje?

Video se připravuje ...

Herečka se také netajila tím, že si myslela, že Čechy pandemie semkne. Stal se ale podle ní pravý opak. „Na začátku jsem si myslela, že nás covid spojí, protože když máme jako národ společného nepřítele, tak umíme zabrat,“ řekla a doplnila, že nám soudržnost dlouho nevydržela.

„Jenže to bylo na tak krátkou chvíli, že nás to brzo začalo pálit. Semknutí trvalo jen do doby, než se řeklo, že se nepojede do Chorvatska," míní Jiřina Bohdalová, která se domnívá, že nás svoboda, kterou jsme získali po roce 1989, paradoxně rozdělila. Prý nás pálí dobré bydlo a přestali jsme si jí vážit.

Žumpa jménem sociální síť

Velmi kriticky se vyjádřila ikona české filmové scény i na téma sociálních sítí. Zejména o možnosti, aby každý cokoliv komentoval. „Některé komentáře mě absolutně zaráží. To pro mě není svoboda projevu, ale svoboda žumpy. Proč to vůbec je a komu to pomůže? Jsou to lidé, kteří neumějí pravopis, ani se vyjadřovat, navíc se ani nepodepíšou. To chceme předat našim dětem,“ podivila se oprávněně herečka.

Unikátní kniha o Jiřině Bohdalové: Na herečku „práská“ rodina i přátelé!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.