Sexbomba Šeredová: Tyhle muže měla v posteli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Sexbomba Šeredová: Tyhle muže měla v posteli!

Alena Šeredová
Alena Šeredová (foto ara)

Alena Šeredová (42) jednoznačně patří mezi největší krásky českého showbyznysu. Proto vystřídala hned několik slavných mužů, kteří z modelky museli být takzvaně »paf«. Kdo patřil mezi její miláčky?

Miss Alena Šeredová vyhrála na plné čáře. Po krachu vztahu s italským fotbalistou Buffonem (43) si totiž našla mega boháče! Kdo se však v její posteli objevil před Gigim a Alessandrem?

Bořek Slezáček

„Byli jsme spolu několik let a měli jsme se s Alenkou moc rádi,“ pověděl o vztahu s modelkou Slezáček. Zatímco Alena se po jejich rozchodu vydala hledat štěstí do Itálie, on zavítal do náruče modelky Simony Krainové.

Edoardo Costa

Po delším vztahu se Slezáčkem prožila Šeredová v roce 2004 románek s filmovým idolem Edoardem Costou. Jejich vztah se začal rozpadat poté, co si dle italského tisku pár zakoupil společný dům a začalo se spekulovat o tom, že založí rodinu. „Možná jsme se toho oba trochu lekli,“ pověděla tehdy Alena podle expres.cz.

Šeredová porodila dceru. Kerndl je po operaci. A bude Gottová muset škrtat?

Video se připravuje ...

Luigi De Laurentiis

Před otcem svých synů Buffonem žila modelka s mladíčkem Luigim. Ani s ním jí však vztah nevyšel. Důvod rozchodu Alena nezmínila. „S těmi staršími to nikdy neklapalo, tak třeba je mi souzeno být s mlaďochem,“  pověděla kdysi.

Po románcích Aleně nevyšlo ani manželství se slavným brankářem, kterému porodila dva syny. „Trošku se za to stydím, přitom já jsem neudělala nic. Myslím si, že rozvod je trošku taková životní prohra. Samozřejmě nějakou chybu jsem udělala i já, to stoprocentně,“ svěřila se slavná modelka, která momentálně žije s dědicem impéria Fiat, kterému porodila dceru a vypadá to, že konečně našla toho pravého.

„Když se ty věci ve vztahu zlomí, dá se pak říci, že je žena ‚šťastně rozvedená‘, protože ten vztah už dál nemá smysl udržovat. Alessandro mě miluje. A hlavně má hrozně rád i moje kluky a věnuje se jim. Kdybych na tom našem rozvodu s Gigim chtěla najít něco pozitivního, je to to, že dnes mají synové ve svém životě více lidí. Nemají už jen mamku s tátou, ale teď i mého nového partnera. Takže je v tom určitě nějaké obohacení,“ řekla brunetka pro Top Star.

Kdo je miliardář Šeredové a proč čekali na povolení? A Bohouš Josef šokoval vzhledem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.