Hvězda Tváře Sokol: Krvavá mela na place! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Hvězda Tváře Sokol: Krvavá mela na place!

Ondřej Sokol
Ondřej Sokol (foto ara)

A je to opět tady! Televize Nova začne zítra vysílat už osmou řadu Tváře. Do role moderátora se po podzimní pauze, kdy ho vystřídal Vladimír Polívka (31), vrací Ondřej Sokol (49), který je teď doslova zahlcený prací.

Jiní kolegové by mu během současné koronakrize mohli závidět. Mezi prací na Tváři totiž Sokol jezdí na Slovensko, kde natáčí komedii V létě ti řeknu, jak se mám.

Sokové v lásce

V ní se mimo jiné popere s hlavní hvězdou snímku, slovenským hercem Jánem Koleníkem (41). Oba ztvárňují soky v lásce! Bitku natáčeli v minulých dnech v Bratislavě a tekla při ní krev. Naštěstí jen filmová. „Tento úraz na hlavě mám proto, že jsem se šel zastat sám sebe a vybojovat si svou ženu. Ale úplně jsem neuspěl,“ prozradil Sokol.

Třikrát a smrt?

S krvavým zraněním skončil už v první komedii scenáristky Evity Twardzikové (45) Všechno, nebo nic. „Co bude ve třetím filmu? Budu mrtvej?“ smál se herec a moderátor poté, co dostal nakládačku od Koleníka. A pak spěchal do Prahy na natáčení dalšího dílu Tváře.

Borhyová v sexy tílku: Na D1 roztančila Sokola a fotbalistu Horvátha!

Video se připravuje ...

Moderuje s Hámou

Osmou řadou Tváře bude Ondřej Sokol provádět ve dvojici s Alešem Hámou (47), který dříve zasedal v porotě. Diváci se v rolích účinkujících mohou těšit na Petra Rychlého, Jitku Boho, Ivu Pazderkovou, Davida Gránského, Martu Jandovou, Alberta Černého, Hanu Holišovou, Vojtu Drahokoupila, Bereniku Kohoutovou a Romana Vojtka.

Aleš Háma upadl přímo během natáčení Tváře! Co na to Ondřej Sokol?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.