Karel Šíp (75): Manévr v televizi a NOVÝ POŘAD! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Karel Šíp (75): Manévr v televizi a NOVÝ POŘAD!

Všechnopárty naposledy běžela v polovině října.
Všechnopárty naposledy běžela v polovině října. (Foto ČT)

Zatím nevidí světlo na konci tunelu, a proto Karel Šíp (75) udělal radikální rozhodnutí! Nečekaný manévr. Místo Všechnopárty, kterou od podzimu kvůli epidemii koronaviru, a tedy nemožnosti naplnit sál diváky, nenatáčí, vymyslel pro ČT nový pořad. Populární talkshow tak minimálně do léta uložil k ledu.

Šíp měl možnost točit Všechnopárty v pražském divadle Semafor i bez diváků. „Ale to není ono, prostě bez publika to nejde,“ prohlásil už na podzim a stáhl se do soukromí, aby jako riziková skupina koronavirus nechytil.

Co dál?

Od ledna pak i přes pokračující situaci plánoval točit nové díly Všechnopárty v komorním ražení. Ale i z toho nakonec sešlo a ČT sáhla po dalších reprízách. Šípa nicméně sezení doma nebavilo a přišel s nápadem točit talkshow s jedním hostem. Jelikož nechtěl, aby ji diváci zaměňovali s Všechnopárty, pojmenoval ji se svým týmem Minišou. První díl poběží už příští týden v sobotu od 21:15 na ČT1.

Tři díly

Zatím jsou v plánu tří díly. Prvním hostem bude šéf Semaforu, kde se pořad natáčí, Jiří Suchý (89). O týden později dorazí k Šípovi Zdeněk Svěrák (84). Třetí show přijde na řadu až v květnu. V době jejích devadesátin bude bavič hostit herečku Jiřinu Bohdalovou (89). „Diváky bych rád předem upozornil, že se nejedná o žádnou náhradu za Všechnopárty,“ zdůraznil Karel Šíp. A popsal, jak bude pořad vypadat. „V prázdném divadle, bez diváků, lze vést rozhovor s jedním hostem ze vzdálenosti předepsaných dvou metrů, čili do těchto parametrů se pokud možno vejít,“ dovysvětlil moderátor, jakým způsobem se vrátí na obrazovku.

Andrea Růžičková Kerestešová porodila. A Šíp podlehl nečekané konkurenci

Video se připravuje ...

Je to MiniNadsázka

Název pořadu Minišou je podle Šípa nadsázka. „Není to vůbec žádná show, výstižné je spíš slovo Mini. S minimálními prostředky se budu snažit do našeho povídání vtáhnout diváky tím, že se pokusím rozmlouvat se svými hosty i o věcech, o kterých v rozhovorech běžně nemluvili,“ láká na svůj pořad bavič. „Nebo vy víte, proč například Zdeněk Svěrák ve filmu Vesničko má středisková v krátkém záběru rozverně panáčkuje za oknem a má na hlavě dámské kalhotky? Nebo na co sbalil Jiřinu Bohdalovou (na snímku) její první manžel, otec dcery Simony a dědeček jejích vnuků Marka a Vojty?,“ poodhaluje, co ze svých hostů vytáhne.

7 pádů Honzy Dědka: Anička Slováčková o dětství a rodičích Patrasové a Slováčkovi…

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
21. 3. 2021 • 09:04

Pravda je, že tento pořad s Šípem je již za zenitem....tak možná senioři to vnímají jinak, ale budiž jim dopřáno. Dnes se točí mraky hovadin bez potěchy ducha, ale je mnoho možností programů a tak si většina najde své gusto, nebo si třeba přečíst fajn knihu

mbmb
21. 3. 2021 • 08:40

Natocte o nem 13.komnatu -viz. Adamec ,napiste titulni clanek viz Zapletal a k tem fotkam kterymi nas otravujete dejte kastan a je zalozeni svazaku a KSC hotovo. Ty vyzirky vyskrabou i drobecky za publicitu,viz nize -otravuji. Stary opotrebovany nahluchly cerveny Karel co se neumi oblect ani chovat je zu jen trapnyyyy

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.