Manželské trable Pavla Trávníčka? ZOUFALÉ volání o POMOC! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Manželské trable Pavla Trávníčka? ZOUFALÉ volání o POMOC!

Co se děje u Pavla Trávníčka a jeho Moniky? Podivné statusy o tom, že ho opustila!
Co se děje u Pavla Trávníčka a jeho Moniky? Podivné statusy o tom, že ho opustila! (archiv Blesk, reprofoto Facebook)

Rozhodla se žít s jiným mužem. Syna mi odváží na Moravu! V tomhle znění se v pátek večer objevil na facebooku Divadla Pavla Trávníčka znepokojivý status. Ač byl podepsaný Pavlem Trávníčkem (70), jeho manželka Monika (35) tvrdí, že je dílem hackera. Herec své vyjádření zatím neposkytl.

Jejich manželství se zdálo být stabilní. Znepokojivé příspěvky, které v pátek večer vyděsily snad každého, kdo je četl, vypovídají nicméně o něčem trošku jiném. Ale pěkně popořádku...

Nic nemůže dělat
Zhruba kolem tři čtvrtě na deset večer se na stránce divadla objevil příspěvek, v němž pisatel tvrdil, že Monika je Pavlovi nevěrná, a zoufale volal o pomoc. „Monika se rozhodla žít s J. Svěceným a Maxmiliána, kterého vždycky šoupne na Moravu, a já s tím nemůžu nic dělat. Kdo mi pomůže neztratit syna. P. Trávníček,“ ríkal pisatel.

Příspěvky zmizely
Příspěvek sice rychle někdo smazal, za pár minut už tam ale visel další. „Napadl někdo profil,“ psalo se v něm kostrbatě. Za chvilku přibyl další: „Prý už Maxmiliána nikdy neuvidím.“ I ten ale záhy zmizel! Fanoušci se o prince ze Tří oříšků pro Popelku pochopitelně začali bát. „Pájo, co se děje?“ napsala mu jedna z fanynek.

Zatím se nevyjádřil
Redakce deníku Aha! stále čeká na oficiální vyjádření herce k celé situaci. Do uzávěrky včerejšího vydání se tak zatím nestalo. Nejdřív to nekomentovala ani jeho manželka, ani houslista Jaroslav Svěcený (60), kterému Trávníčková neměla dělat jen agentku, ale i s ním mít poměr.

Manželka Pavla Trávníčka Monika po smrti maminky: Bát se covidu je na místě!

Video se připravuje ...

Internetový útok
Na svůj profil nicméně o něco později Monika napsala, že jejich divadelní účet byl napaden a prý to řeší i na policii. Nakonec ještě uvedla: „Vážení, protože se nás někdo snaží v této nelehké době rozeštvat a pošpinit nás, tak musím všem s radostí oznámit, že je vše v pořádku a nic se neděje. Pracovní profil Divadlo Pavla Trávníčka byl zablokován a napaden. Přesto Vám všem přeji, ať jsme všichni šťastní a zdraví. Mějte se rádi. Závist lidí, že v této době pracujeme, je velká.“

Těžké zkoušky
„Vztah se strašně mění, jakmile je tam manželství a dítě. Aspoň pro mě. Centrem dění je hlavně náš malej a to kolem je zatím hodně vedlejší,“ nechal se v létě slyšet herec. To ještě netušil, čím si manželé ještě projdou. Nejdřív jim vládní opatření zavřela na dlouhé měsíce divadlo a ze dne na den byli bez práce. Pak covid bohužel zkrátil životě Moničině mamince Blance (†58), která pracovala v pečovatelském zařízení. Dcera se z toho dlouho nemohla vzpamatovat a útěchu našla v práci. Kromě on-line koncertů začala zastupovat i houslistu Jaroslava Svěceného.

Trávníček na Febiofestu: Nesmíme se nechat zastrašit

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
15. 3. 2021 • 12:48

Ta kolie nepěkná a tupá je VIP a také další chuderky co nic neumí jen kseftovat jako Dominika g. ,Kolomazník atd

-bello-
14. 3. 2021 • 23:00

Haha, to by to chytla.Svěcený je ublížený rozvodem a dědek, jak Trávníček.Oba ze zdravot. důvodů už nemohou některé aktivity a tak by měla lovit v mladých, normálních vodách. Jenže Trávníček je hodně bohatej.

Pravda ale je, že pomluvy na soc. sítích jsou hnusné, zákeřné

mbmb
14. 3. 2021 • 13:03

Hlavně s tou chamrati vyhodit ředitelku líbí S.ona se obklopuje primitivka viz Hasek

mbmb
14. 3. 2021 • 07:18

Pisalkove pod omamnyma látkami Trávníček nebo Zedníček je fuk! A k té manželce od prince no comment

mord
14. 3. 2021 • 07:18

Že jste hloupí a nevzdělaní a snad jste ani nedokončili zakladku je jasné už dlouho chatro, ale vy teď i fetujete? Pavla Zednicka? To jako vážně?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.