Maciuchová (†75) a Adamíra (†67): NÁHLÉ SPOJENÍ NA HROBĚ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Hana Maciuchová (†75) a Jiří Adamíra (†67): NÁHLÉ SPOJENÍ NA HROBĚ!

Hana Maciuchová a Jiří Adamíra
Hana Maciuchová a Jiří Adamíra (M. Hykl, D. Černovský)

Už jsou po 28 letech zase spolu! Ale zatím jen díky fotografii. Na hrobě Jiřího Adamíry (†67) na Vyšehradě se totiž v minulých dnech objevil zasklený černobílý snímek jeho životní lásky, nedávno zemřelé Hany Maciuchové (†75).

A je na něm ten samý citát, který měla herečka na svém parte: Život mne opouštěl dřív, než já jeho.

Poslední vztah

Podle zjištění deníku Aha! mělo jít přímo o větu Hany Maciuchové, kterou v minulosti několikrát pronesla. A je velmi pravděpodobné, že právě v souvislosti s Adamírovou smrtí v roce 1993, kdy podlehl rakovině páteře. Odchod životní lásky s herečkou natolik zamával, že už do konce života žádný jiný dlouhodobý vztah nenavázala.

Bitva Koukalové s exmanželem: Vybraná konta! A přítel Maciuchové o jejím umírání

Video se připravuje ...

Kde ji pochovají?

Zatím není jasné, kde bude Maciuchová, která 26. ledna podlehla druhému ataku rakoviny, pohřbená. „Mluvilo se o Olomouci, ale nemám žádné jiné informace,“ řekl už dříve Aha! blízký hereččin přítel Eduard Klezla (59). Pozůstalí po Maciuchové, kteří jí dali sbohem na tajném pohřbu v rodné Olomouci, ale od jejího skonu na žádné otázky nereagují.

Chtěla ho mít v Praze

Jiří Adamíra pocházel ze středočeských Dobrovic. Na místním hřbitově měl pochované oba rodiče a přál si, aby po svém skonu odpočíval s nimi. Jenže Hana Maciuchová mu zařídila hrob na Vyšehradě s náhrobkem od Olbrama Zoubka (†97). A jeho rodiče do hrobky nechala převézt.

Golda se vrátila do života Artura! A Maciuchová pohřeb nechtěla, kolegové se i tak rozloučili.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5512612
13. 3. 2021 • 14:16

Dobrý Den, Má Drahá,
Jsem hledal upřímný a důvěryhodný člověk a mé srdce tě přijmout , Pane Akron Benjamin, potřebuji partnera a doufám, že budete mít zájem po přečtení mého návrhu. Prosím, kontaktujte mě v tomto e-mailu pro více informací. díky, benja­minmra­kron61­7@gma­il.com

mbmb
13. 3. 2021 • 06:40

Ano zkratují v redakci po těch drogách co berou ! To je výsledek šílenců a darebaku

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.