Obrovské přání Burešové: Tohle je její sen! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Obrovské přání Burešové: Tohle je její sen!

Eva Burešová
Eva Burešová (foto: Instagram)

Sympatická herečka a zpěvačka Eva Burešová (27) se v rozhovoru v podcastu s názvem U Kulatého stolu rozpovídala o tom, po jaké nabídce by skočila všema deseti. Co je jejím velkým snem?

Eva Burešová je vděčná za práci v seriálu Slunečná. Díky roli Týny Popelkové je na tom finančně dobře i v této složité době a nemá tak strach o svoji budoucnost i o budoucnost syna Nathaniela, který je pro Evu vším. Ačkoliv je Burešová šťastná, že může natáčet úspěšný primácký projekt, jejím snem je dostat se do show konkurenční televize!

Hvězda Slunečné Eva Burešová bez partnera: Slova plná smutku! Bydlí u rodičů...

Video se připravuje ...

Herečka přiznala v již zmíněném podcastu, že by s nadšením přijala nabídku zúčastnit se soutěže StarDance od tvůrců České televize. Kromě herectví a zpěvu se Burešová zamilovala právě i do tance a tak by se ráda předvedla i v této náročné show. Kdyby jí tak toto angažmá bylo nabídnuto, neváhala by a pustila by se s vervou do těžkých tréninků. Eva by ve StarDance určitě zazářila, svůj talent totiž předvedla hned v několika soutěžích. Herečka se zúčastnila show Tvoje tvář má známý hlas, Česko Slovensko má talent, Eurovize či Zlatá maska, přičemž si všude vedla úžasně! 

Kovbojská s Burešovou a Lamborou: Touhle písničkou váš přivítá Slunečná

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.