Riskovat se nevyplácí: Schillerová si sype popel na hlavu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Riskovat se nevyplácí! Schillerová si sype popel na hlavu

Ministryně financí Alena Schillerová
Ministryně financí Alena Schillerová (Blesk:MICHAL PROTIVANSKÝ / CZECH NEWS Michal Protivansky/CNC)

Za chyby se platí, což si odteď bude pamatovat i vicepremiérka a ministryně financí Alena Schillerová (56). Ta se během příští jízdy v autě připoutat rozhodně nezapomene.

Ani členové vlády nejsou nedotknutelní-pravidla musí koneckonců dodržovat každý. Na jedno takové však vicepremiérka Alena Schillerová zapomněla a přišlo jí to velmi draho! Jízda bez bezpečnostního pásu ji stála přes 11 tisíc Kč!

Další spor ve vládě? Schillerová se brání dalšímu rouškovému. A kdy byla naposledy u holiče?

Video se připravuje ...

Jak informuje deník Blesk, 10 tisíc poslala Schillerová na účet obětí dopravních nehod za porušení předpisů, zbylé peníze šly na samotnou pokutu. „Když jsem byla o víkendu doma, tak jsem tam měla rozhodnutí správního orgánu, byla mně za to vyměřena pokuta 1500 korun, kterou jsem neprodleně zaplatila,“ uvedla ministryně financí.

Malá kauza se pochopitelně neobešla bez drobných nesrovnalostí. Ačkoli Schillerová již poslala peníze na dobročinné účely a pokutu se rozhodla zaplatit, následné tvrdila, že video, na němž je bez pásu zachycená, bylo natočeno na parkovišti. To však bylo záhy vyvráceno. Video se totiž natáčelo na několika místech (včetně parkoviště), na kterých byla vicepremiérka stále nepřipoutaná. „Prostě pásy jsem neměla, což byla chyba, za kterou jsem se omluvila,“ uzavřela celou událost Schillerová.

Schillerová - volby, rouškovné, pokuta, vnoučata

Video se připravuje ...

Přesto se ministryně financí za hnutí ANO pozornosti jen tak nezbaví. Lidé totiž stále spekulují o tom, že má Schillerová velmi často upravené vlasy tak, jak by to patrně zvládl pouze profesionál. Vicepremiérka si nicméně stojí za svým. „Žádné nůžky se toho nedotkly, to bych si netroufla. Jediné, co jsem udělala, je to, že jsem si na internetu objednala barvu a s pomocí rodiny si to asi před 14 dny nabarvila. A velice špatně, když se podívám,“ dodala v rozhovoru pro Blesk.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.