Ministryně trapasu Schillerová! Vážně to nepochopila? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Ministryně trapasu Schillerová? Reakce na lechtivý vtípek boří internet

Ministryně financí Alena Schillerová (za ANO) vyrazila do supermarketu ověřovat ceny respirátorů (5.2.2021)
Ministryně financí Alena Schillerová (za ANO) vyrazila do supermarketu ověřovat ceny respirátorů (5.2.2021) (Blesk: Tonda Tran)

Jedno se ministryni financí a vystudované právničce Aleně Schillerové (56) nedá upřít. Lid umí skutečně dobře pobavit. Jedna „perla“ v poslední době střídá druhou…

Nejprve prokázala, jak „brilantně“ umí anglicky, když při dotazu reportérky CNN Prima News, který položila v angličtině, raději utekla. Údiv vzbudila i znalostí gramatiky, poté, co podle webu eXtra.cz napsala na pastýřský list kardinála Dominika Duky ke svému jménu „minystryně“. Tehdy to pak okomentovala tím, že psala pouze své jméno. Nic víc. „Česky opravdu umím,“ dušovala se prý.

Alena Schillerová při kontrole respirátorů: 

Video se připravuje ...

Nadržená mamča v akci

Nedávno pro změnu překvapila, když vyjela autem kontrolovat cenu respirátorů, ale jaksi se při natáčení videa z kabiny vozidla zapomněla připoutat. Za to schytala pořádnou dávku kritiky. Po svém na její přešlap zareagoval i známý český komik Luděk Staněk. Ten „úctyhodný počin“ Schillerové glosoval vtipným videem. „Oblíknu se jako horny biker MILF a vyrazím si prohlížet DPH respirátorů do Alberta,“ komentoval bavič notně kožený oděv ministryně dle eXtra.cz. Ve volném překladu to znamená: Nadržená máma motorkářka, s níž bych se rád vyspal. A Schillerová mu zřejmě polichoceně odvětila: „No, já se za horny biker MILF nepovažuju, ale díky za kompliment.“ Paní ministryně to vážně nepochopila?

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.