Šafářová si Plekance rafinovaně »pojistila«: Dámy, přiučte se! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dámy, přiučte se! Šafářová si Plekance rafinovaně »pojistila«

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec
Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec (Sport/Barbora Reichová)

Bývalá tenistka stojí nohama pevně na zemi, a přestože jsou spolu s Tomášem Plekancem (36) šťastní a spokojení, Lucie Šafářová (33) dobře ví, že to tak nemusí být napořád. Z toho důvodu neusnula na vavřínech a maká!

Partnerka hokejisty dělá, co může, aby na ni byl její muž pyšný. Zkrátka pracuje s tím, že jistého nemáme nikdy nic a tedy bychom se tak neměli ani chovat. Podle webu Expres.cz si Šafářová přeje, aby se otci její dcery Leontýnky stále líbila. Proto nepřestává cvičit a po porodu se velmi rychle vrátila do formy. „Je to každodenní dřina, ale já to miluju,“ prozradila partnerka hvězdného hokejisty Tomáše Plekance na Instagramu.

Dokonce si měli s Tomášem vymyslet různé rituály, aby si dávali do těla společně. A zároveň u toho byli i spolu! Rozhodně zdravý přístup ke každému vztahu!

V jedné věci má tenistka navrch. Lucie Šafářová prozradila, jak drtí Plekance!

Video se připravuje ...

Šulcová: Nemám ani korunu! A Šafářová se stará o syny Vondráčkové. Jaké mají vztahy?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
8. 8. 2021 • 15:01

Nesmysl. Ona ví, že je to nejlepší, co ho v životě potkalo. Že si výborně rozumějí a doplňují se. Nemá se vůbec čeho bát. A o tom snažení píší novináři. Ona si prostě žije svůj život, na jaký je zvyklá. Domov s láskyplnou rodinou a chutnou kuchyní a sport.

AliAlice
24. 2. 2021 • 16:42

minalepa...No ty kritičko Šafářové,ta nemusí na rozdíl od Vondráčkové nic prodávat bulváru...ta s každým jejím rádoby kvikáním ..musí honem sdělit,co za hovadiny zase natočila,a jak ohromí veřejnost...ale bohužel....I když si vybírá zpěváky, /aby ji bylo vůbec slyšet / tak se žádné ovace nekonají. A ještě Šafářová je příjemná normální holka,která nepotřebuje štáb maskérů, a brejlí na čelo,aby se mohla předvádět na veřejnosti...

kalenda
24. 2. 2021 • 09:31

Proč by prodávala článek do bulváru?Prodává se jen Lucina a snaží se všude vecpat,aby ji bylo vidět.Šafi je sportovkyně a cvičí,aby se udržela v kondici.Lůca se maluje,aby vypadala krásná.Pouze na fotkách,jinak už ten zub času na ní pěkně hlodá.Talent nemá,tak bude diblíkovat v klipech do důchodu.

fany22
23. 2. 2021 • 15:07

Alva - Ne. Ty rady nevymyslela. Pouhý bulvární článek. Ona cvičí, protože ji to těší. A dokonce to těší i některé další, a následují ji, představte si.
A že je třeba se o muže starat, milá zlatá, s tou radou jste se trochu zpozdila. To jste měla poradit Vondráčkové, když už se o sobě domýšlíte, že na to máte.

abil
23. 2. 2021 • 14:10

Ono se te slecne snadno tohle vsechno dela, kdyz jsou spolu ne moc dlouho a navic maji na sebe cas, protoze jsou vicemene doma. Kdyby mela svoji karieru a on hral hokej v Kanade, tak by jejich souziti vypadalo uplne jinak. Ona vi, ze se musi poradne snazit, aby mu ho neodvedla nejaka jina, jako to udelala ona.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.