Šafářová a Plekanec: Cítil jsem se špatně, přiznal hokejista | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Co se děje mezi Plekancem a Šafářovou? Cítil jsem se špatně, přiznal hokejista

Rodičovství je vyčerpávající, což vědí i Tomáše Plekanec s Lucií Šafářovou
Rodičovství je vyčerpávající, což vědí i Tomáše Plekanec s Lucií Šafářovou (Instagram)

Oba jsou sportovci, tedy jim je soupeřivost více než vlastní. Vztah dvou takto založených lidí ale někdy může připomínat ztřeštěnou komedii. Protože Lucie Šafářová (33) a Tomáš Plekanec (36) závodí i v tom, co by nikoho jiného nejspíš ani nenapadlo.

„Jsme soutěživí i po kariéře,“ směje se v rozhovoru KB interview Martina Moravce Lucie Šafářová s tím, že spolu s Tomášem Plekancem aktivně hrají mnoho sportů a ve všech spolu soupeří, jak píše Expres.cz. „Soutěžíme v badmintonu, stolním tenise. V běhání se s ním nedá, je jako buldok a mohl by běžet maraton. Soutěžíme i o přebalování plenek,“ svěřila se dokonce bývalá tenistka s dovětkem, že si vždycky střihnou o to, kdo bude muset nějakou jejich neoblíbenou aktivitu vykonávat.

V jedné věci má tenistka navrch. Lucie Šafářová prozradila, jak drtí Plekance!

Video se připravuje ...

Do té se řadí podle jejích slov například i převlékání povlečení. To prý musel naposledy vykonat slavný hokejista. „Bylo to trapné, cítil jsem se špatně. Bylo to mizerné a trpěl jsem,“ bavil se Plekanec. „Říkal, že tuto činnost muži nedělají, mně se ale krásně spalo,“ doplnila ho smějící se partnerka.

Těhotná Lucie Šafářová: Co řekla o zásnubách a návratu k tenisu?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
xkalwk
4. 3. 2021 • 15:13

On je prostě na třicátnice

xkalwk
3. 1. 2021 • 09:39

Tak teď ještě aby si i její dcera pořídila dítě s milionářem

xkalwk
2. 1. 2021 • 17:05

Ale otce dítěti vybrala parádního! S Frantou odvedle co je na podpoře a kterýmu smrdí z držky by svoje geny asi nemísila

fany22
22. 12. 2020 • 18:53

Střihnou si. A CO?? Oni se přitom zasmějí, a udělá se to. Co třeštíte? Co vám pořád vadí? O co se pořád snažíte? Vaše modla se vdala za milionáře, ale ani ji nenapadlo dělat mu zázemí. Pečovala o sebe, svou postavu, svou kariéru, děti od dvou let ve školce, jídlo se dováželo, maximálně dirigovala uklízečku...(tedy, když byla náhodou doma.) Taková princeznička nanic. A zase by to nikomu nevadilo.
Ovšem až do chvíle, kdy ze sebe udělala oběť, ušlápnutou matku roku, a požadovala na to nesmírné utrpení života v luxusu víc, než 100 milionů. Navíc zákeřným způsobem. Neotravujte tady vzduch, oni si žijí, jak chtějí a umějí, a ona - jak zaslouží.

stoneman003
22. 12. 2020 • 18:38

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.