Šmucler se obul do průšviháře Prymuly: NEBEZPEČNÉ NÁSLEDKY | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Šmucler se obul do průšviháře Prymuly: NEBEZPEČNÉ NÁSLEDKY

Prymula po fotbale: To smím být jen doma? Stáhl se ze všech veřejných funkcí a odmlčel
Prymula po fotbale: To smím být jen doma? Stáhl se ze všech veřejných funkcí a odmlčel (Foto ČTK/Ondřej Deml, Blesk:Karel Kopáč)

Odpoledne ještě v České televizi tvrdil, jak by lockdown zpřísnil a omezil kontakt osob, večer už seděl na fotbalové tribuně. V takové situaci veřejnost, která nesmí vzít děti ani na jarní prázdniny, už vážně neví, jestli se má brečet, nebo smát. Podle Romana Šmuclera (51) to může mít navíc velmi nepříjemný dopad.

Premiér Andrej Babiš (66) sice s epidemiologem okamžitě ukončil spolupráci, ale je to jen další známka toho, že vládní opatření skutečně platí jen pro někoho. Podobného názoru je i Roman Šmucler, který aktuální situaci okomentoval pro ŽIvotvČesku.cz. „Podstata té věci je v tom, že Roman Prymula těm opatřením sám nevěří. Kdyby si tedy myslel, že hrozí nějaké nebezpečí a je to potřeba dodržovat, tak by to alespoň trochu dodržoval. Je vidět, že opatření bere v určité nadsázce a že to je pro určité lidi a sám tomu nevěří. To je jedno, že je na fotbale a nestihne tu večerku ve 21 hodin, o které se říkalo, že je kriticky nutná,„ domnívá se stomatolog.

„Vytváří se tu skupina lidí, kteří pravidla dodržovat  nemusí a my je dodržovat musíme a lidi mají obavy, že nebudou smět to a tamto a jiní lidé to smět budou, a to ty lidi nutí jít až do nebezpečné opozice,“ dodal pro ŽivotvČesku.cz Roman Šmucler, který na jaře loňského roku byl členem Ústředního krizového štábu.

Prostor X: Rozhovor s Romanem Prymulou

Video se připravuje ...

Smím být pouze doma?

K účasti na fotbale se vyjádřil včera večer pro CNN Prima News i sám Prymula. „Ano, byl jsem s dvě hodiny starým negativním testem a respirátorem na legálním fotbalovém zápase s povolenou návštěvou diváků. Podotýkám, že jsem letos neměl žádnou dovolenou, natož zahraniční. Zdá se, že smím být pouze doma,“ zaslal epidemiolog do uvedené redakce svoji reakci. Tak hlavně že my ostatní si těch dovolených a fotbalových zápasů užíváme vrchovatě, že?

Sport a kultura už v únoru, dává naději Prymula. S omezením na 15 kilometrů od domu narazil

Video se připravuje ...



Přečtěte si
j.p.toman
20. 2. 2021 • 07:53

Hahaha, zubař zase udílí nějaké epidemiologické rady.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.