Krach vztahu Šmuclerové (52) a Haška (50): Smutná slova o rozchodu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Krach vztahu Šmuclerové (52) a Haška (50): Smutná slova o rozchodu!

Červenec 2015: Naposledy se slavný pár objevil na filmovém festivalu v Karlových Varech.
Červenec 2015: Naposledy se slavný pár objevil na filmovém festivalu v Karlových Varech. (Foto: herminapress.cz, ara)

Nečekaný rozchod! Ještě před několika týdny zářili štěstím, a nyní ředitelka největšího vydavatelského domu v Česku Libuše Šmuclerová (52) a hokejista Dominik Hašek (50) oznámili rozchod.

Konec společného života po tříletém soužití ani jeden nevnímá jako prohru, protože se prý stále mají rádi.„Byli jsme spolu více než tři roky, ač ze zcela odlišných světů. To není krátká doba. A právě proto, že jsme se nejen měli, ale i máme stále velice rádi, víme, že nemůžeme spolu být, aniž by to jednoho či druhého z obou lámalo. Je nám to velice líto, ale právě proto, že se milujeme, tak to tak musí být,“ řekla včera generální ředitelka Czech News Center. A její slova s lítostí potvrdila i hokejová legenda.

„Ano, bohužel je tomu tak. Moc mě mrzí, že k tomu došlo,“ přiznal Hašek, který se zhruba před dvěma roky rozvedl po 25 letech s manželkou Alenou (48). I když vtah skončil rozchodem, ani jeden společných chvil nelituje. „Byly to krásné roky, které jsme spolu prožili, a jsem jí vděčný za každý společný den. Byla mi vždy oporou a především jí děkuji za to, kdy mi před dvěma lety pomohla v těžké životní situaci,“ svěřil se deníku Aha! Dominik.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.