Libuše Šmuclerová: Nový vztah s Dominikem Haškem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Libuše Šmuclerová: Nový vztah s Dominikem Haškem!

Libuše Šmuclerová s Dominikem Haškem
Libuše Šmuclerová s Dominikem Haškem (koláž Ahaonline.cz)

Generální ředitelka vydavatelství Ringier Axel Springer CZ Libuše Šmuclerová (49) odtajnila jméno svého nového partnera. Je jím hokejový olympijský šampion z Nagana Dominik Hašek (47)!

„S ohledem na mé nejbližší okolí, partnera, firmu a spolupracovníky považuji kvůli množícím se spekulacím za správné oznámit, o koho se jedná,“ řekla Aha! Libuše Šmuclerová. Spekulace ohledně jejího nového partnera se začaly množit krátce poté, co oznámila, že se po dvaceti letech vztahu rozvádí se svým manželem Romanem Šmuclerem.


S Haškem se znají déle než rok, vzájemně se ale sblížili až před pár měsíci. „Náš vztah se začal rozvíjet až v létě tohoto roku,“ přiznal legendární brankář. Podle něho ale nemá nový vztah žádný vliv ani souvislost s krachujícím manželstvím. „Můj rozvod s novým vztahem naprosto nesouvisí,“ dodal Hašek. A přiznal, že absolutní prioritou pro oba jsou momentálně jejich děti. „Justina (11) i Dominika (17) jsou ještě dospívající děvčata a z toho pro nás plynou ty nejdůležitější povinnosti.“



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.