Ťukněte si s celebritou! Novinářka Libuše Šmuclerová slaví 54 | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ťukněte si s celebritou! Novinářka Libuše Šmuclerová slaví 54

Libuše Šmuclerová slaví 54. narozeniny. Přejeme všechno nejlepší!
Libuše Šmuclerová slaví 54. narozeniny. Přejeme všechno nejlepší! (Foto Pavel Machan, Robert Klejch, Jan Tuma)
Libuše Šmuclerová je generální ředitelkou největšího mediálního domu v České republice - Czech News Center. V anketách se opakovaně umisťuje mezi nejvlivnějšími českými ženami.

Když v roce 2012 sestavovaly Hospodářské noviny žebříček 25 nejvýznamnějších žen českého byznysu, přiznaly první místo Libuši Šmuclerové. V anketě 50 nejvlivnějších lidí českých médií prestižního časopisu Forbes dosáhla v témže roce na druhou příčku a přeskočila tak nejen všechny ženy, ale i drtivou většinu mužů. Však už v té době měla rodačka z Nové Paky a absolventka žurnalistiky na Univerzitě Karlově za sebou bohatou novinářskou kariéru. Nejprve působila pět let jako dramaturgyně a moderátorka v Československé televizi, jedenáct let pak prožila v nejsledovanější tuzemské televizi Nova, kde pracovala jako dramaturgyně, programová ředitelka a nakonec i výkonná ředitelka a jednatelka. Od roku 2007 vede největší tuzemský mediální dům CNC, původně Ringier Axel Springer CZ. Zároveň šéfuje soukromou Akademii žurnalistiky a nových medií v Praze.

Se svým bývalým manželem a lékařem Romanem Šmuclerem také založili síť klinik estetické medicíny Asklepion. Po rozvodu se stal novým partnerem Libuše Šmuclerové bývalý hokejový brankář Dominik Hašek, v roce 2015 ale po třech společných letech ohlásili rozchod.



Přečtěte si
bursik
11. 1. 2017 • 05:38

ze se nestydi pi. Haskova -Smuclerova-Zelezna , oslavne clanky na objednavku,psane od podrizenych -zvorala co mohla v zivote vubec ,styl IV.cenove na Nove i v novinach a hlavne ji chutna moc ! Ankety si dela sama a je to obycejna trapna a nevkusna kaca z Nove Paky s velkym pytlem penez

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.