Zlaté glóby 2021: Za Borata nominovali bulharskou svůdnici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zlaté glóby 2021: Za Borata nominovali bulharskou svůdnici!

Maria Bakalovová
Maria Bakalovová (Foto Profimedia.cz, Instagram)

Zatímco nejvíce nominací na Zlaté glóby dle očekávání získal Netflix, překvapivě se slaví i v balkánském Bulharsku, které má v nominacích svou vůbec první zástupkyni – Mariu Bakalovovou (24).

„Dává to naději a sny Bulharům a celé východní Evropě,“ uvedla nadšeně Maria, která po boku Sachy Barona Cohena (49) zazářila v pokračování veleúspěšné komedie Borat tak, že může dostat cenu pro nejlepší komediální či muzikálovou herečku roku!

V asi nejdiskutovanější scéně filmu tam v roli mladičké sexy novinářky přivedla Trumpova právníka Rudyho Giulianiho (76) na tak hříšné myšlenky, že skončil na posteli s rukou v kalhotách.

Trailer na film Borat 2

Video se připravuje ...

„Co to děláš?! Je jí patnáct, je pro tebe moc stará!“ vpadl do scény Borat, tvrdící, že Maria je jeho dcera. Giuliani se hájil tím, že si pouze po rozhovoru zakasával košili vytaženou při odebrání mikrofonového portu. Glóby se rozdělují 28. února.

Borat - nákup auta

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.