Domýšlivá Krainová se navezla do Verešové: Nad její trojky není?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Domýšlivá Krainová se navezla do Verešové: Nad její trojky není?!

Krainová opět uštědřila políček Verešové.
Krainová opět uštědřila políček Verešové. (Foto Facebook, profimedia.cz)

Dvojnásobná maminka a dlouhé roky populární modelka Simona Krainová (47) si stále ujíždí na vlně nahoty. Nedávno se opět pochlubila obnaženým poprsím. Jenže zvídaví fanoušci na to konto začali spekulovat o tom, zda si ho nechala upravit. Tím ale dodali prostořeké blondýně jen „živnou půdu“ pro další úder.

„Liposukce břicha, o tom žádná, že? Prsa též upravená, ale to chápu po dvou dětech. Nikdy byste takhle dobře v tomhle věku nevypadala, kdybyste nebyla tváří Yes Visage,“ napsala Krainové „na férovku“ jedna ze sledujících.

Simona Krainová bude hrát v Ordinaci! Poděkovala a vysmála se Verešové!

Video se připravuje ...

Na podobné reakce je ovšem modelka velmi háklivá. „Žádná plastika prsou ani nikde jinde, drahoušku, tomu věř! Nikdy bych tak nevypadala, kdybych byla líná a neměla vůli. Věř tomu, že za prachy si všechno koupit nejde. Chápu, že je to uklidňující argument pro takové ženy, jako jsi ty, aby mohly dál sedět a psát tyhle komenty,“ reagovala ostře a neváhala prý podle uvedeného zdroje dodat, že není jako její kolegyně Andrea Verešová. Proč jí jen mladší modelka tak vytrvale „leží v žaludku“, že?

Sebevědomí Simoně přitom ale zřejmě vážně nechybí. „Moc mě těší, že moje zcela přírodní trojky zbořily internet,“ dodala ještě závěrem. Co myslíte vy?

Verešová o přátelství s Krainovou: Slova plná lásky a lží?!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
16. 1. 2021 • 23:01

fjdksla

-bello-
16. 1. 2021 • 23:00

Ježíšikriste, proč by měla mít ženská po 2 dětech panděro?
Děloha se stáhne sama, břicho zmizí samo a kůže je elastická.Mít ploché břicho mi přijde normální.Co dělají z mateřství katastrofální dopad na tělo.Proč by měla mít prsa až tak někam ... Kdo z normálních holek a ženských tohle řeší ?
Kdo tohle začal, že se to tady furt opakuje?
A že Krainová byla hezká o tom žádná, ale trumfovat se s další modelínou přes soc. sítě kvůli prsům mi přijde, že má vypatlaný mozek! ( Ale i ta Vereška bláznivá)

bublina09
16. 1. 2021 • 18:34

Krainová nic neumí ,jen se prezentuje v tisku fotkami z dovolených, a co má být? že se ukazuje ve smyslu- Já na to mám, mohu si rajzovat po celém světě. Že má liposukci břicha a nafouklé rty, to sama přiznala, Verešová má zas umělá prsa, je to okaté, nikdy taková prsa velká a jako dvě boule neměla.

fjdksla
16. 1. 2021 • 10:48

Věřím, že Krainová sice žádné plastiky nemá, ale kupodivu se nějak začíná podobat Donatelle Versace.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.