Válka bez pravidel? Mezi Dominikou a Ivanou přituhuje | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Válka bez pravidel? Mezi Dominikou a Ivanou přituhuje

Ivana Gottová a Dominika Gottová
Ivana Gottová a Dominika Gottová (Archiv Blesku/Facebook: Karel Gott)

Mistrova nejstarší dcera před několika týdny vyrukovala s novou autobiografií o svém otci. Ta měla obsahovat řadu šokujících informací, za nimiž si ale Dominika Gottová (46) pevně stála. Jenže jak se zdá, kdosi v této věci zakročil. Publikace se najednou stahuje z pultů.

Pro Slavíkovu dceru to musel být docela šok! Na to konto svolala brífink, během nějž si postěžovala, že knihkupectví stáhlo v uplynulých hodinách z prodeje distributorem dodaná vydání její knihy, jak píše idnes.cz. Nabízí se tak logicky otázka, kdo asi za tím stojí?

Zaměstanci knihkupectví prý Dominice tvrdili, že kniha byla stažena na žádost vydavatele a že už na pultech nebude. To Gottova prvorozená popírá. „Není pravda, že je kniha stažena! Můj vydavatel mne dnes informoval, že žádný takový pokyn nedal. Nevydal ho ani distributor knihy. Neproběhlo žádné soudní řízení, kniha tedy není zakázaná! Prodejci tvrdí, že jim pokyn přišel e-mailem. Do této chvíle jsme ale nedostali odpověď, kdo je autorem e-mailu a na základě čeho je kniha stažena,“ četla Gottová z prohlášení.

Dominika Gottová: Emotivní předčítání z její publikace Můj táta Karel

Video se připravuje ...

Situaci podle idnes.cz už mají v rukou právníci. „Je nepřípustné, aby tímto způsobem byla omezována svoboda slova. Jsem připravena se s celým týmem bránit i právními kroky. Tuším, kdo za celou situací stojí! A dotyčné, či dotyčným vzkážu jediné: Pravdivá slova nebývají příjemná a příjemná slova nebývají pravdivá. Pravda prostě rodí nenávist,“ dodala s tím, že část peněz z prodeje jde na oddělení hematologie Všeobecné fakultní nemocnice na Karlově náměstí v Praze, kde se zpěvák Karel Gott léčil.

Dominika Gottová promluvila v nové knize: Chtěla jsem, aby národ znal pravdu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
24. 12. 2020 • 01:56

to: aveneta
on zas až tak aktivní nebyl a aby byl, tak s tím měl odjakživa dost fušku! Thajky nad fitkem na Václaváku to odpracovaly , zatímco ta jeho mašina dřepěla .doma

hillaarkaa
20. 12. 2020 • 07:37

a to aj s 1 gulou prej

hillaarkaa
20. 12. 2020 • 07:35

Čo bolo to bolo,těrazky som sa urvala na českom hnojníke..

hillaarkaa
19. 12. 2020 • 17:33

Trapka vypitá,až když papá začalo koukat parte z kapsy začla se lísat..

hillaarkaa
19. 12. 2020 • 17:31

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.