Tommy Hilfiger se stěhuje: Za luxusní palác dostal miliardu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Návrhář Hilfiger se stěhuje: Za palác dostal miliardu!

Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger (profimedia.cz)

Jméno světoznámého amerického módního návrháře Tommyho Hilfigera (69) zná asi každý. Jen málokdo ale může bydlet jako on. Jedním z klikařů je nejmenovaný pracháč, který si teď za více než miliardu korun koupil Hilfigerovo přepychové sídlo!

Honosnou nemovitost s věžičkami najdete v Greenwichi v americkém státě Connecticut a patří k ní i rozsáhlý pozemek o rozloze skoro devět hektarů, na němž se nachází elegantně tvarované živé ploty, několik fontán, velký bazén, tenisový kurt či růžová zahrada. Hilfiger si palác pořídil v roce 2010 za asi 695 milionů korun a další miliony do něj nacpal během tříleté rekonstrukce. Nyní se ho ale rozhodl prodat z toho důvodu, že se prý i s manželkou Dee Ocleppovou (53) stěhují do Palm Beach na Floridě.

I když chtěl za sídlo balík, stačily prý pouhé čtyři prohlídky domu k tomu, aby měli Hilfigerovi na stole tři skvělé nabídky na jeho koupi. Nový majitel se může těšit na hlavní rezidenci, kde se na téměř 1250 metrech čtverečních skrývá hned šest ložnic a až udeří zima, může se zahřát buď ve velké tělocvičně, nebo u jednoho ze šesti krbů v domě... Jako bonus ho pak čeká fantastický výhled na panorama Manhattanu a průliv Long Island Sound. A kdyby ho snad náhodou omrzel, může se přesunout do domácího kina.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.