Náhlý odchod Štěpničky ze Sestřiček: Ztrácíme v něm skvělého kolegu, smutní Vodochodský | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Náhlý odchod Štěpničky ze Sestřiček: Ztrácíme v něm skvělého kolegu

Já jsem prostě dostal strach, hájí se herec.
Já jsem prostě dostal strach, hájí se herec. (FTV Prima)

Ze dne na den zrušil to, co slíbil. Těsně před natáčením klíčové scény v seriálu Sestřičky Modrý kód položil Jiří Štěpnička (73) na stůl svou výpověď. Podle informací Aha! k tomu měl jeden jediný důvod – strach z covidu-19, podle svých slov je totiž v rizikové skupině.

Před kamerou se zrovna měly slavit narozeniny jeho postavy, bývalého primáře Bojana, scenáristi ale museli prakticky přes noc všechny scény přepsat. Štěpnička se totiž s tvůrci domluvil na okamžitém ukončení spolupráce a do ateliérů už nepřišel!

Obavy z nemoci

„K rozhodnutí opustit jej jsem dospěl před dvěma měsíci. A to ve chvíli, kdy docházelo k mnohým změnám v natáčení vlivem šíření koronaviru, který postihl nemálo mých kolegů. A já jsem prostě dostal strach. Opravdu jsem se bál, že se nakazím, a protože tahle nemoc je nevyzpytatelná, nechtěl jsem tomu jít naproti,” vysvětlil svůj nečekaný odchod ze seriálu.

Herec Štěpnička odhalil tajemný vzkaz. A Berenika Kohoutová utajila porod

Video se připravuje ...

Zmizí tragicky

„Odstěhoval jsem se z Prahy na chalupu a opravdu se mi podařilo se tomuto onemocnění vyhnout. Věřím, že moje důvody jsou pochopitelné,” dodal s tím, že jeho Bojan zmizí ze scény smrtí. „Museli si s touhle situací rychle poradit. Rozešli jsme se ale přátelsky, po chápavé vzájemné dohodě, a tak věřím, že až tohle období přejde, potkám se s lidmi, kteří jsou mi skutečně milí, při nějakém jiném projektu,“ dodal syn Jiřiny Štěpničkové (†73). Diváci tak místo hereckého barda uvidí dnes večer na Primě od 20.15 oslavu jeho předchůdkyně, kterou hraje komparzistka Eva Kozderková (78).

Zaskočený producent

Štěpničkovo impulzivní rozhodnutí samozřejmě vzalo vítr z plachet i kreativnímu producentovi seriálu Ivanu Vodochodskému (57). „Pochopitelně nás to velmi mrzí, ztrácíme v něm skvělého kolegu a také ikonickou postavu seriálu,” nechal se slyšet. “Avšak respektujeme jej a vzhledem ke zdravotním rizikům, která v současné době práce v kolektivu, a tedy i natáčení seriálu nese, jej plně chápeme. Jiřímu přejeme především pevné zdraví a věříme, že se při nějakém z budoucích projektů televize Prima opět shledáme,“ dodal vzápětí.

Kruté dětství Jiřího Štěpničky. Psychicky nemocný Preiss na veřejnosti. A další Harryho podpásovka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
24. 11. 2020 • 10:45

Genialni titulek ,je po smrti??? Jako holič v Německu nebo herec K.Dall .Není to poprvé buď to vypadá že rodí chlap, časování skloňování šílené ,hrubky děkujeme pí.Smucler

-bello-
24. 11. 2020 • 00:13

Seriál neznám, Stěpnička je výborný herec a je frajer, že nemlží .Ani se mu nedivím, vezmu-li v úvahy mejdany mladších a jejich styky s kamarády a všelijaký komparzisty ode všech možných agentur , pak je to Covidu žeň.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.