Kateřina Macháčková (71): Nová role díky Životu na zámku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kateřina Macháčková (71): Nová role díky Životu na zámku

Kateřina Macháčková
Kateřina Macháčková (herminapress.cz, archiv)

Život na zámku je její osud! Kateřina Macháčková (71), která nastupuje do Sestřiček Modrý kód, dostala roli v primáckém projektu právě díky momentální repríze slavného seriálu z 90. let.

Život na zámku od ledna každou neděli před obědem dává Česká televize. „Jakmile se začala řešit náhrada za Lenku Termerovou, tak producenti jednoznačně řekli: Kateřina Macháčková, zrovna jsme ji viděli v televizi!“ řekl Aha! zdroj ze štábu Sestřiček. „To mne těší, Marie Králová ze Života na zámku je prostě moje životní role,“ dodala k tomu Kateřina.

A má pravdu! Protože právě s Lenkou Termerovou (73), která ze strachu z koronaviru opustila roli Bíby Bojanové, hrála i v Životě na zámku. „Jsme kolegyně ze sborovny, hrály jsme obě učitelky,“ připomněla Macháčková. „Já jsem stejně riziková jako Lenka! Jsem stejně stará, mám za sebou nějaké nemoci, mám astma, ale také jsem fatalista. Co se má stát, se stane,“ dodala ke svému nástupu do Sestřiček Modrý kód.

Výměna v seriálu Sestřičky. Lenku Termerovou v roli střídá Kateřina Macháčková

Video se připravuje ...

Rodina Králových

Život na zámku v 90. letech přikovával každý týden k obrazovkám miliony diváků, kteří sledovali osudy rodiny Králových. Ta se z panelákového bytu přestěhovala na zděděný zámek, odkud ji následně vyhnali.

Kateřina Macháčková: Proč je stále sama?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.