Sanitka Štěpničku ignorovala: Vypadám jako zrůda | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Sanitka Štěpničku ignorovala: Vypadám jako zrůda

Fleků na obličeji se herec dodnes nezbavil
Fleků na obličeji se herec dodnes nezbavil (Marek Pátek, ČT)

Šestasedmdesátiletý herec si v poslední době prošel doslova peklem. Nejprve přišel o manželku Janu a zanedlouho bojoval o vlastní život sám. „Volali sanitky. Kolem projela sanitka. Jeden člověk se rozčiloval, co to je za bordel, že projede sanitka a nezastaví," postěžoval si Jiří Štěpnička.

„Pro mě je tenhle rok komplikovaný, protože mně před půlrokem zemřela manželka, se kterou jsme spolu byli 60 let. Chodil jsem s ní do stejné třídy na gymnáziu. Jana byla vždycky velmi aktivní a nekompromisní. Já jsem dělal voloviny a ona to řešila," posteskl si nad skonem milované ženy Jiří Štěpnička na webu TN.cz. 

Jiří Štěpnička: Talentovaný herec a dabér, který propůjčil svůj hlas například Harrisonu Fordovi

Video se připravuje ...

Herec přitom okomentoval také nedávný úraz, který ho málem připravil o život. „Vycházel jsem od Národního divadla a přijížděla tramvaj z nábřeží a naproti byla devítka. Já jsem ji chtěl stihnout a rozeběhl jsem se. Zakopl jsem a letěl jsem. Zaplaťpánbůh to tramvaj ubrzdila. Jak jsem měl obě ruce plné, tak jsem padal přímo na hubu a do kolejiště," popsal drama Štěpnička a ohledně podlitin v obličeji dodal: „Modřina mně zůstala, protože beru léky na ředění krve, tak se mi to rozjelo. Vypadám jako zrůda, ale nedá se nic dělat." 

Kruté dětství Jiřího Štěpničky:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.