Dominika ve Finsku: POKUS O SEBEVRAŽDU! Dramatická záchrana... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dominika Gottová: POKUS O SEBEVRAŽDU VE FINSKU!

Dominika Gottová
Dominika Gottová (Foto Aha! – Martin Hykl, Robert Klejch, archiv K. Gotta, ara)

Po dvou týdnech ve Finsku se nejstarší dcera Karla Gotta (†80) chtěla v úterý vrátit do Prahy a vyřešit tady vše potřebné před návratem na sever Evropy. Jenže v Helsinkách se odehrálo velké drama, které tomu zabránilo. Dominika Gottová (47) se podle zjištění deníku Aha! pokusila o sebevraždu skokem z okna! Naštěstí včas zasáhl manžel Timo Tolkki (54).

Jestli šlo o vážný pokus, nebo jen »demonstračku«, není jasné. O tom, že si chce vzít život, Gottová pozdě v noci zmateně napsala několika kamarádům. „Velice se všem omlouvám, byla jsem na dně, vypila láhev alkoholu a chtěla to ukončit! Nic se mi nedaří. V Česku jsem nešťastná a ve Finsku jsem během pobytu pojala pocit, že nám s Timem nic nevychází,“ napsala Dominika. Ta v Česku přišla kvůli koronakrizi o práci a do toho jí doktorka ukončila nemocenskou, protože si během ní vyrazila do Finska vyřešit vztah s Timem.

Podle informací deníku Aha! chtěla skočit z balkonu pátého patra hotelu, v němž se svým stále ještě manželem a bývalým kytaristou finské metalové skupiny Stratovarius momentálně pobývá. Timo jí v tom ale zabránil a zalarmoval dokonce lékaře. Právě proto také Gottová nestihla v úterý letadlo zpět do Česka. „Nemohla jsem po tom všem usnout, musela jsem si vzít léky a zaspala jsem odjezd na letiště,“ tvrdila Aha! Dominika. V tu chvíli ale také mohla ležet v nemocnici a bála se o tom mluvit.

Dominika a Tim žádají o sociální byt! A syn ochrnuté Ivanky Deváté dostal infarkt

Video se připravuje ...

Musí zůstat

Teď tedy musí ve Finsku setrvat. „To, že mi letadlo uletělo, je nakonec dobré v tom, že budu přítomna jednání o státním bytu, o který jsme s Timem požádali. A budeme tady řešit další věci s úřady. Návratu do Česka se bojím, ale všechny své závazky tam dokončím,“ doplnila nejstarší Gottova dcera roztřeseným hlasem.

Nemocenská a výpověď

Kdyby bývala tušila, co svým zbrklým odletem za manželem udělá, asi by si cestu do Finska rozmyslela. Když jí totiž Timo koupil letenku do Helsinek, kde spolu měli dát dohromady jejich vztah, Dominika nedomyslela, že si nabíhá na vidle. Stále totiž marodila po prodělaném zánětu průdušek. A když se její doktorka dozvěděla, že zmizela z republiky, nemocenskou Dominice ukončila. Do toho pak Gottové do Finska nezávisle na tom přišla zpráva, že jí majitel v tuto chvíli uzavřených lahůdek, kde prodávala, dal výpověď ve zkušební době. „Bez práce nejsem, pokračují mé externí pracovní závazky, které zvládnu i na dálku,“ vzkázala Dominika z Finska.

Pravda o smrti Menzela – zemřel s covidem! Gottová se vrací do Finska k Timovi. A hvězda Šlapeta bojuje po život!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jaaara
26. 11. 2020 • 08:14

Ještě že byl manžel Timo zrovna příto­men.­....**­*hoši­guten­tag

Jaaara
26. 11. 2020 • 08:09

Pro někoho je prostě lepší skandál pro bulvár než vstávat každé ráno do bufetu za prací.Dominika je pro mne špína,všech špín futrál.Jsem přesvědčena o tom,že ji otec celá léta finančně podporoval a teď,když už nemá z čeho sosat,pokusí se o sebevraždu?Na dně přece byla nesčetněkrát a nikdy to nedotáhla do konce.Slavík se asi v hrobě obrací,

bedna
19. 11. 2020 • 16:29

Napřed se měla Dominika pokusit skočit z okna, pak z balkonu, teď nově se píše, že je to jinak, že si podřezala žíly, našli ji ožralou na ulici a je v nemocnici na účet českého konzulátu. Kdy bude další sebevražedná „novina”, že se třeba pokusila oběsit? No, v každém případě má Dominika o články postaráno, tak snad zas bude na chlast. I když každý bulvár píše něco jiného, nic nezmění na tom, že Dominika stále potřebuje žít na cizí účet a na někom a na něčem parazitovat!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.