Den válečných veteránů: Palác odmítl položit za Harryho věnec | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Den válečných veteránů: Palác odmítl položit za Harryho věnec

Královna Alžběta II. na slavnostní ceremonii k 94. narozeninám zářila v tyrkysovém kostýmku.
Královna Alžběta II. na slavnostní ceremonii k 94. narozeninám zářila v tyrkysovém kostýmku. (Reuters)

Řadou pietních akcí a červenými máky na klopě si svět připomněl Den válečných veteránů. K hrobu neznámého vojáka ve Westminsterském opatství přišla britská královna Alžběta II. (94), která zaujala tím, že se poprvé od vypuknutí pandemie objevila na veřejnosti v roušce!

Životy vojáků obětované za vlast uctily také vévodkyně Camilla (73) a Kate (38). O položení věnce při ceremoniálu v londýnské Whitehall přes oceán požádal také princ Harry (36), avšak se zlou se potázal: Buckinghamský palác položení věnce jeho jménem odmítl! Důvod je zřejmý – Harry (36) se ženou Meghan (39) se zkraje roku vzdali svých rolí představitelů královské rodiny a přesídlili do Kalifornie...

Laufer stále v umělém spánku. Princ Charles má koronavirus. A jak se brání nemocná Kuklová?

Video se připravuje ...

Prince prý zamítnutí, o kterém údajně nebyla informována ani samotná královna a jeho babička Alžběta II., velice zarmoutilo; přece jen sám strávil v armádě 10 let, a to i na nebezpečných misích v Afghánistánu. S Meghan tak zašli padlé hrdiny uctít květy z vlastní zahrady aspoň na národní hřbitov v Los Angeles...

Královská rodina děkuje zdravotníkům

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Milla
3. 12. 2021 • 05:13

Každý tuctový voják co někde sloužil neklade věnce na nejvýznamnějším vojenském obřadu roku.Královna nepochybně informována byla,to by si totiž nikdo "nelajsnul".Když se vzdal své role a válí si šunky na sluníčku nemůže se divit že nepatří mezi nejvýznamnější členy královské rodiny.

tryskomys
10. 11. 2020 • 06:08

Vybral si sám,nemůže pořád s plebskou vyžírat rodinu,když se honosí samos­tatnos­tí,ne­divím se ,že dostal takovou odpověd,na to jejich hulvátské chování vůči královně,jediná odpověd.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.