Chcete bydlet vedle Alžběty II.? Královna shání souseda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Chcete bydlet vedle Alžběty II.? Královna shání souseda!

Královna Alžběta II.
Královna Alžběta II.  (profimedia.cz)

Kdo by se chtěl stát sousedem britské královny Alžběty II., má nyní unikátní možnost. Panovnice bude od jara pronajímat moc hezký dům Flitcham Hall, které leží jen 3 km přes pole od jejího sídla Sandringham.

Získat tak prestižní adresu ale pochopitelně nebude jednoduché: Za šestipokojové sídlo zaplatíte pronájem 113 000 Kč měsíčně a nesmíte tam mít kočky. To proto, aby neplašily a nelovily ptáky, které jezdí britská smetánka na 20 000 akrů velký Sandringham střílet. Pejsky mít můžete, ale jen po dobu svého pobytu. Když pojede pryč, musíte si mazlíčky vzít s sebou, zní podmínky zavedené v roce 2016. Musíte se také smluvně zavázat, že budete v Flitcham Hall bydlet nejméně tři roky. Královna totiž nemá ráda změny, tudíž ani stále nové a nové nájemníky. Ti poslední tady bydleli dlouhých 15 let.

Bazén i kurt

Ale jinak potencionální nabyvatelé sídla čekají samé radosti. Z domu je úžasný výhled na krásy hrabství Norfolk a do ovocných sadů Jejího Veličenstva, k dispozici je venkovní bazén, tenisový kurt a uvnitř i herna s kulečníkem. Stačí vyplnit podrobný dotazník a můžete přijet na prohlídku!

Královský trapas: Trump Alžbětě II. zatarasil cestu, musela kolem

Video se připravuje ...

Příští rok předá žezlo

Charlesovi Alžběta vládne nejdéle ze všech panovníků. Ve svých 94 letech je stále čiperná a zdravá a nikdo si nedokáže představit, že ji od smrti dělí jen pár let. Královna však nebude čekat, až zemře, aby ji někdo vystřídal na trůnu. Podle královského životopisce Roberta Jobsona předá dobrovolně žezlo svému nejstaršímu synovi, princi Charlesovi (71), už příští rok. A to do 21. dubna, kdy oslaví 95. narozeniny.

Královská rodina děkuje zdravotníkům

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.