Šokující odhalení královny Alžběty II.: Jak s tím dokáže žit? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šokující odhalení královny Alžběty II.: Jak s tím dokáže žit?

Královna Alžběta II.
Královna Alžběta II. (profimedia.cz)

Královna Alžběta II. (94) se od vypuknutí pandemie veřejnosti téměř neukazuje. Většinu svého času nyní tráví na hradě Windsor, kde je pouze minimum osob. Společnost jí tak dělá služebnictvo, avšak nejedná se o jediné obyvatele hradu.

Na Windsoru se údajně vyskytuje více než dvacet duchů. Některé z nich dokonce spatřila i sama královna! Ne nadarmo je hrad Windsor považován za jednu z nejstrašidelnějších královských rezidencí. Po několik let jsou tam pravidelně viděni duchové a na jednoho takového narazila i královna Alžběta II., jak sama uvedla podle deníku The Sun.

Královská rodina děkuje zdravotníkům

Video se připravuje ...

Spatřit měla údajně královnu Alžbětu I., která v Anglii vládla do začátku 17. století. Dalším přízrakem má být i král Jiří III., který trpěl maniodepresivní psychózou. A bylo by s podivem, kdyby nikdo nespatřil ani >>popravčího<< svých manželek, krále Jindřicha VIII., jehož kroky jsou prý obzvláště slyšet. Přestože mají být podle těch, kteří je na vlastní oči spatřili, neškodní, vyskytují se tam i tací, s nimiž si není radno zahrávat.

V prvních dvou řadách televizní verze The Crown přesvědčivě ztvárnili královský pár Claire Foy (34) a Matthew Robert Smith (35).

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.