To je vrchol! Královna terčem podlé zrady | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

To je vrchol! Královna terčem podlé zrady

Pohroma pro královnu Alžbětu II.: Vzpoura služebnictva! Utíká i hlavní hospodyně
Pohroma pro královnu Alžbětu II.: Vzpoura služebnictva! Utíká i hlavní hospodyně (Profimedia.cz, Instagram)

Ti, kdo se dostanou do těsné blízkosti královského dvora, jistě musejí projít řadou prověrek. Přesto se stalo, že měla Alžběta II. (94) mezi svými zaměstnanci zloděje. Ten se ke svému nekalému chování nakonec i doznal.

Třiceti sedmiletý muž pracoval v královské kuchyni. Jenže pandemie zapříčinila, že se některým z personálu muselo rozšířit pole působnosti. Z toho důvodu začal dotyčný zlodějíček Darren McGrady uklízet také kanceláře v Buckinghamském paláci. A během toho se slušně napakoval, což potvrdila i policie, která u něj doma kořist odhalila.

Královská rodina děkuje zdravotníkům:

Video se připravuje ...

Chmaták za své prohřešky podle webu Pluska.sk už dokonce stanul před soudem, rozsudek ovšem prý ještě nepadl. Mezi kradenými věcmi bylo podle dostupných informací třeba i foto album v hodnotě 1 600 eur (cca 40 tisíc korun) z oficiálního střetnutí královny s americkým prezidentem Donaldem Trumpem (74). Celkově si zloděj odnesl lup v hodnotě 111 tisíc eur (skoro 3 miliony korun). Leč jej prodával velmi pod cenou a „vydělal“ si pouhých 8 600 eur (přes 200 000 Kč).

Miloš Zeman u Alžběty II.: To je moje žena a dcera, hlásal hrdě!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.