Roman a Pavlína v bitvě o titul MasterChef: Kuchyň skoro vyhořela | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Roman a Pavlína v bitvě o titul MasterChef: Kuchyň skoro vyhořela!

Finále MasterChef Česko
Finále MasterChef Česko (TV Nova)

Marketingová specialistka versus hokejový trenér! Ufňukaná Pavlína Lubojaztky (25) se už dnes večer postaví proti sympaťákovi Romanu Stašovi (31). Tříchodovým degustačním menu zabojují o půl milionu a titul MasterChefa. Jenže Romanovi se vaření vymkne kontrole a studio skoro lehne plamenem.

I poslední vaření v kuchyni MasterChefa bude opravdu drsné. Než porotcům Radku Kašpárkovi (39), Janu Punčochářovi (41) a Přemku Forejtovi (33) přistanou na talíři delikatesy, uvidí i největší plamen v soutěži. Roman totiž vsadí na emulzi z oříškového másla, vysoká teplota se mu při jeho přípravě vymkne kontrole a začne rychle hořet. Když se to pokusí uhasit, dojde k explozi. „Romane, co se stalo, stalo se. Musíte se sebrat a zabrat!“ povzbuzoval ho Forejt. „Romanovi všechny risky zatím vyšly. Takže já věřím, že i tentokrát,“ věří mu návrhář Pavel Berky (33), který soutěž opustil těsně před branami finále. Kdo nakonec zvedne nad hlavou vysněný titul? To se dozvíte už dnes ve 20:20 na TV Nova.

Pavlína ve finále MasterChefa: Kdo jí fandí a kdo ne?

Video se připravuje ...

Finalisté očima Kašpárka

„Roman je pro mě největší překvapení letošního ročníku. Upřímně na začátku bych si na něj moc nevsadil. Kolikrát po zahájení vaření prvních deset minut vůbec nevěděl, co bude vařit. Potom ho něco osvítilo a vykouzlil skvělá jídla. Pavlína musela o finále vždycky bojovat jako nikdo ze soutěžících, ale vždycky nás dokázala přesvědčit, že sem patří. Kuchaře s takovou ctižádostí jsme tady ještě neměli. Vše, co jí schází ve zkušenostech, dohání pílí, zarputilostí a ctižádostí.”

Kuchyně se Kašpárkovi obrátila o tři sta šedesát stupňů. Odpověděl i na Pohlreichovu kritiku

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.