Nová posila Slunečné Kociánová: Střihne si falešnou partnerku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Nová posila Slunečné Kociánová: Střihne si falešnou partnerku

Další týden ve Slunečné
Další týden ve Slunečné (TV Prima)

To se povede málokdy, aby herečka hrála herečku. Kristýna Kociánová (35), kterou diváci znají jako sestřičku Mirku z Ordinace v růžové zahradě, vtrhne do seriálu Slunečná, aby zachránila Toma v podání Filipa Blažka (47). Hrozí, že když nepředvede jeho přítelkyni, může přijít o syny, které má zatím v péči. 

Tomova seriálová tchyně tlačí na to, aby získala vnuky pro sebe. Je třeba sehrát před sociálkou přesvědčivé divadlo, že chlapci žijí v řádném prostředí, kde nechybí ženská ruka a duše. Navíc Tom lhal, že není na kluky sám. A to je příležitost právě pro herečku Eriku.

„S Filipem Blažkem jsme se znali už z Krejzových. A jednou jsme dokonce spolu hráli manžele. Moc milé bylo setkání s Terezou Brodskou,“ přiznala Kristýna. Právě s ní měla zpočátku hodně scén. „Představuju vymyšlenou přítelkyni Toma. Už jsem si jednou na falešnou partnerku zahrála. A bylo to ve skutečnosti. Loni v létě na svatbě známých se jedna přiopilá slečna stále vtírala do společnosti kamaráda, který je tak slušný, že se jí nedokázal zbavit. Tak jsem předvedla etudu, že je to můj kluk, a slečna konečně odkráčela,“ svěřila se vesele Kociánová.

Slunečná: Skončí janek v posteli s Karolínou?

Video se připravuje ...

Přiznává taky, že zpočátku byla z nástupu do rozjetého seriálu trochu nervózní. „Byly i nějaké přeřeky. I když už mám herecky něco za sebou, při nástupu jsem byla hodně pokorná,“ dodává. Ze své postavy Eriky má radost. „Zpočátku jsem ji pojala jako ztřeštěnou, ale postupem času bude úplně jiná. Počkejte si aspoň dva měsíce,“ láká diváky.

Denisa Nesvačilová ze Slunečné: Jsem ráda, že mi už nevyhrožují ubodáním

Video se připravuje ...

Udržuje si figuru

Kristýna měla jako Mirka v Ordinaci pár kil navíc. Dokázala se s nimi vypořádat jednou provždy. „Všechno šlo, když jsem začala mít ráda sama sebe. Předtím jsem dřela v posilovně a nešlo to,“ přiznala herečka. Jí nyní s rozmyslem a snaží se hýbat.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.