Klaus má strašení dost! VÍ TOHLE NAŠI SPOLUOBČANÉ? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Klaus má strašení dost! VÍ TOHLE NAŠI SPOLUOBČANÉ?

Velikonoce 2020 v karanténě kvůli koronaviru: Exprezident Václav Klaus
Velikonoce 2020 v karanténě kvůli koronaviru: Exprezident Václav Klaus (Facebook - Institut Václava Klause)

Ze všech stran jsme děšeni covidem! Jak čísla nemocných a mrtvých v Česku závratně stoupají. Někdejší prezident ale tvrdí, že je potřeba se na ta čísla dívat i jinak, než-li pouze očima fanoušků hororových bijáků.

„Nejčastěji je uváděn ukazatel tzv. počtu nakažených, ač bylo mnohokrát přesvědčivě argumentováno, že nakažení (respektivě pozitivně testovaní značně nespolehlivým testem a zcela nahodile - někým, či sami sebou - na tyto testy vybraní) nejsou nemocní!" upřesňuje Václav Klaus (79) na stránkách E15 a pokračuje: „Tato námitka je stále opomíjena. I oficiálními orgány (včetně ministerstva zdravotnictví) jsou pozitivně testovaní označováni za nemocné ..."

Klaus: „Koronaviru se nebojím.“ Na testy ale přesto musel, varoval i před inflací

Video se připravuje ...

„Málo se mluví o úmrtnosti, protože to je velmi nízké číslo - úmrtí s covidem jsou u nás na celkovém počtu obyvatel v řádku setiny procenta. Toto číslo nevzbuzuje hrůzu, proto není politicky ani mediálně zajímavé. I tak je užitečné porovnávat ho se světem. Deník E15 v článku Pavly Palščákové (dne 21. října 2020) připomněl - na základě dat Worldometers - že v České republice na jeden milion obyvatel zemřelo na „koronavirus" v součtu, od zahájení epidemie, 141 lidí - oproti např. 900 v Belgii, 727 ve Španělsku a 679 v USA. V článku je také připomenuto, že jsme v počtu dosavadních obětí obětí na tuto nemoc - a teď abstrahujme od toho, že často jen „s ní" - na světě na 63. místě. Ví to naši spoluobčané? ptá se rozhněvaně Klaus. 

 

Václav Klaus o listopadu ´89: Havel prezidentem? To snad ne, zhrozil jsem se tenkrát

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
1. 11. 2020 • 01:14

to: konvalinka34
já myslím, že Klaus opakuje, co "ulice" chce slyšet.
Já nejsem " ulice" , Klause volit nebudu a věřím odborníku Prymulovi.
Klaus ať si vezme oteplování planety, i když i v tom je laik, ale sebevědomý laik
Nemusíte opakovat co kdo řekne, stačí se zamyslet a vzít zdravý rozum do hrsti.SARS - Covid je tělo poškozující virus s následky, kdy ani vy nevíte, jak byste dopadla, mít ho.Nejhorší ze všeho je dušení. Ostatně o tom vyprávěl kdysi astmatik Menšík.Je to nejhorší smrt.
Klause nechte vyprávět co chce.Chová se , jak tupec!

-bello-
1. 11. 2020 • 00:48

Na Slovensku a někde v dalších zemích zavedli pojem : na Covid .
Chci, ať Klaus ihned definuje volovinu "na Covid ".
Ať podá definici 100% zdravého těla, hranici věku ,příp. rasu , pro vyhodnocení smrti na Covid!
My máme hodnocení smrti " s Covidem ", což je správně a pamatuji si, jak to Prymula v TV vysvětloval laikům a o slovenském hodnocení taktně udělal odmlčku!
S Covidem je bez debat správně!
Klaus nejezdí v tramvaji, neprskají na něho "demonstranti za bezroušky " , ani ukrajinští spoluobčané z ubytoven s rouškou zásadně pod nosem, což mi půl Prahy dosvědčí..
Nejsem živnostník, u mě těmi kecy Klaus st., ani ml. body nesbírá.

travina
27. 10. 2020 • 10:39

konvalinko ... vaše jmenovkyně květina voní, ale vaše slova smrdí a vám to zřejmě moc nemyslí. Když někdo má nemocné srdce, nedostatečnost plic, cukrovku a nebo jinou chronickou nemoc, hlavně ve vysokém věku, tak při běžné léčbě tady můžou být ti lidé ještě několik let!!!! Ale "díky" covidu zemřou teď a je jasné, že ta smrt se spávně započítává. Takže si nechte ty vaše hloupé řeči, pochopíte teprve, až vám někdo tímto způsobem zemře!!!!!

konvalinka34
27. 10. 2020 • 09:48

Travina: vaše slova jsou kravina. A ještě se to rýmuje😂😂

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.