Klaus porazil covid a řekl jak! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Klaus porazil covid a popsal jak

Exprezident Václav Klaus
Exprezident Václav Klaus (Foto Blesk - Jakub Poláček)

S covidem se musel léčit v minulých dnech exprezident Václav Klaus (79) a podle všeho je z nejhoršího venku. „Již po pondělní kontrole u svého ošetřujícího lékaře v pražské ÚVN bylo evidentní, že nebude nutné, aby byl konec této úředně nařízené izolace odkládán,“ uvedl v Blesku mluvčí Klausova institutu Petr Macinka.

Podle vyjádření ex-prezidentova institutu v pátek skončila Václavu Klausovi  karanténa. Někdejší hlava státu naštěstí měla jen mírný průběh. „Prezident Klaus absolvoval celou svoji léčbu v domácím prostředí, bez nutnosti jakékoli nadstandardní či nemocniční péče, a to za pomoci běžně dostupných medikamentů (vitamíny, přírodní přípravky, isoprinosine na podporu imunity, aspirin),“ konkretizoval na sociálních sítích Klausův institut.

Celý projev Václava Klause na demonstraci proti vládním opatřením na Staroměstském náměstí

Video se připravuje ...

Celý projev Václava Klause na demonstraci proti vládním opatřením na Staroměstském náměstí

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
AHel
8. 3. 2021 • 19:06

Také mě zklamal, že nedrží zobák. Lehký průběh a běhal po nemocnici....ubohý. Studenti ho ale milují, umí velmi dobře vysvětlovat, učit a nadchnout,ale jinak je taký porouchaný....

alusinek
8. 3. 2021 • 18:36

To ať povídají někomu jinému.Určitě Klaus neměl nadstandartní péči Když ho tam doprovázeli po nemocnici ,měli mu ukázat,jak někteří lidé na JIP trpí a umírají.Hlavně ať nikde nevystupuje a nevypráví,jak měl snadný průběh.

vigela
8. 3. 2021 • 17:13

Tuto poněkud nevěrohodnou informaci si mohl pan exprezident odpustit. Kdysi jsem si myslela, že je větší formát. Mýlila jsem se.

laskava
7. 3. 2021 • 19:43

Jakýkoliv průběh se u obyčejných lidí léčí po telefonu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.