Hana Brejchová trpí silnou bolestí! Co se děje? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hana Brejchová trpí silnou bolestí! Co se děje?

Hana Brejchová
Hana Brejchová (Martin Pekárek)

bolesti břicha, ale hospitalizace se kvůli covidu-19 bojí jako čert kříže. „Počkám si na lepší časy! Teď mě do nemocnice nikdo nedostane ani heverem,“ říká deníku Aha! Hana Brejchová (73).

Žlučník jí sice vzali už před čtyřmi lety, teď ji ale začaly trápit žlučové cesty. Mladší sestra Jany Brejchové (80) a hvězda filmu Lásky jedné plavovlásky poté, co jí vyhořel byt v pražských Holešovicích, už několik let bydlí v Domě s pečovatelskou službou v Buštěhradě. Obývá tu jeden z osmnácti nájemních bytů. „Chodí nám sem terénní a pečovatelská ambulatní služba, takže kdyby bylo hodně ouvej, je o mě snad postaráno...“ doufá Hana.

Brejchová o sestře Janě: Je mi jedno, že umře! A trápení Gottové. Timo vyhrožuje a chce peníze

Video se připravuje ...

Raduje se, že návštěvy v domě zatím nezakázali. „Dcera Verunka za mnou může, raději to ale momentálně přežíváme bez sebe. Je to bezpečnější,“ míní Brejchová. Jakmile se prý situace jen trochu zlepší, okamžitě se vydá do pražského Motola, kde jí brali už žlučník. Možná tak tedy bude opět ležet ve stejné nemocnici, kde pobývá v LDN její slavnější sestra Jana. Teď v říjnu je to 7 let, co královna Eliška z filmového muzikálu Noc na Karlštejně zkolabovala ve svém bytě a od té doby se už domů nevrátila. A jak to tak vypadá, ani nevrátí...

Hana Brejchová sestra slavnější Jany, předčítá báseň.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.