Agáta k Žilkové: Teď nejsi máma, teď jsi Veronika! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Agáta k Žilkové: Teď nejsi máma, teď jsi Veronika!

Agáta Hanychová s maminkou Veronikou Žilkovou si přehlídku užily
Agáta Hanychová s maminkou Veronikou Žilkovou si přehlídku užily (Jindřich Starý)

Není to tak dávno, co Agáta (35) začala se svým podcastem, kam si zve známé tváře, kterými zatím byly moderátorka Eva Decastelo (42) či bývalý moderátor, novinář a dnes již politik Pavel Novotný (39). Kromě známých hostů však překvapila i rodinnými příslušníky, které vyzpovídala. K rozhovoru přizvala nejprve svou babičku, a poté i maminku, herečku Veroniku Žilkovou (59).

S tou pochopitelně řešila vztahové záležitosti. Svou maminku totiž bere jako rádce a kamarádku, a to již od dětství. Jako dcera tak přišla za Veronikou, když potřebovala poradit se vztahem nebo, více aktuálně, když se rozváděla se svým exmanželem Jakubem Prachařem (37).

Veronika Žilková a Agáta Hanychová

Video se připravuje ...

„My tyto hovory vedeme pravidelně. Ona mi vše vysvětluje klidně, stejně jako v těch podcastech. Ona tak s námi mluví,“ svěřila se modelka webu expres.cz. Zmínila také, že spolu vedou jakýsi partnerský vztah vzhledem k tomu, jakým způsobem Agáta vyrůstala. „Já jsem jí pomáhala s dětmi, protože u nás tatínkové nikdy moc nefungovali. Máme opravdu přátelský vztah. Byly jsme jako kamarádky,“ prozradila Agáta.

Veronika Žilková po návratu do Česka: Z domu vystěhovala syna i s těhotnou přítelkyní!

Video se připravuje ...

Jejich role se také mění v závislosti na tom, jaká je zrovna situace. Pokud nastane problém, jdou rodinné statusy stranou. Tak se totiž vyhnou případným hádkám. Snaží se takto přistupovat i ke svým dětem a vštěpovat jim to, co má sama na sobě se svou maminkou vyzkoušeno a ověřeno. „Měly jsme dohodu, že když jsem něco provedla, nebála jsem se jí to říct. Máme hru, kterou já mám teď se svými dětmi. Když uděláš průšvih, řekneš: Můžu něco říct Agátě nebo Veronice? Ne mámě. Agáta a Veronika to většinou pochopí,“ dodala modelka a moderátorka. 



Přečtěte si
herecka
21. 11. 2020 • 19:04

Kdy konečně tato profláknutá rodinka přestane žít z bulváru a vnucovat se kudy chodí. Dávno už nikoho nezajímá vypočítavá Žilková, která všude z protekce nacpe svoji povedenou rodinku a už vůbec nikoho nezajímá, koho má zrovna v posteli trapná Hanychová. Nikdo s ní nevydrží, to chápeme, tak proč se cpe stále do bulváru? Už není Prachařová, už je obyčejná nula.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.