Bebarová k nepoznání! Zlomil ji konec ULICI? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Bebarová k nepoznání! Zlomil ji konec v ULICI?

Tereza Bebarová jako Světlana v seriálu Ulice.
Tereza Bebarová jako Světlana v seriálu Ulice. (TV Nova)

Herečka Tereza Bebarová (45) nemá problém ukázat se veřejnosti bez vrstvy líčidel. Lidé ji často vídali v nováckém seriálu Ulice, ve kterém po dlouhých patnácti letech skončila. Je tedy jasné, že jsou na ni zvyklí tak, jak ji upraví maskéři.

Herečka se ovšem netají tím, že make-up v soukromí téměř nenosí. Jako Světlana si prošla i obdobím, kdy nosila výrazné líčení. S touto postavou se již rozloučila a nyní se věnuje pečení jednak pro pořad „Peče celá země“, který moderuje, jednak ve vlastním projektu „Čas na tebe“ pro Mňam TV.

Tajemství Bebarové z Peče celá země: Z natáčení odbíhala kojit!

Video se připravuje ...

Před kamerou je tedy vždy nalíčená, avšak svou přirozenou tvář se nezdráhá ukázat. A fanoušci na sociálních sítích to jen oceňují. „Bez make-upu vypadáte úplně jinak, ale hezká jste pořád,“  napsala jí fanynka.

Tereza Bebarová o Peče celá země 2: Už ví, kdy se bude točit a vysílat!

Video se připravuje ...

Herečka bez líčidel vypadá přirozeně a vrásky ji rozhodně nemusí trápit. A není divu. Momentálně se Tereze daří, a tak není třeba skrývat se pod vrstvami zkrášlovacích kosmetických přípravků či upravovat tvář filtry.



Přečtěte si
konvalinka34
13. 10. 2020 • 16:24

Vypadá příšerně!! Proč si každá herečka myslí, jak je bez líčidel krásná? To ona není ani s líčením, ale teď ? to je šílenost vylézt s takovou fotkou na veřejnost.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.