Ulice je zpátky! TAJNÝ SCÉNÁŘ NOVÝCH DÍLŮ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Ulice je zpátky! TAJNÝ SCÉNÁŘ NOVÝCH DÍLŮ!

Podzimní Ulice bude plná překvapení
Podzimní Ulice bude plná překvapení (tv nova)

Jednu nechají po 15 letech zmizet, druhou překvapivě vrátí! Šokovaná Tereza Bebarová (45) se během pár minut v lednu dozvěděla, že v Ulici coby Světlana končí! Zato Jana Sováková (43) mohla slavit – scenáristé »oživili« její postavu Ingrid Ševčenkovou. Ulice se vrací na obrazovku a deník Aha! pro vás odhaluje několik věcí z tajného scénáře.

Dlouho byla neodmyslitelnou součástí seriálového kadeřnictví. Před sedmi lety se ale přestěhovala do Málkova a od té doby o ní diváci slyšeli jen útržkovitě v pár zmínkách v souvislosti se Světlanou. V kulisách Ulice se pak Ingrid krátce mihla před čtyřmi lety. To se teď ale změní. Podle zjištění deníku Aha! se teď bude na obrazovkách objevovat pravidelně.

Živily ji kérky

„Těšila jsem se úplně na všechno. Roky strávené v Ulici pro mě byly úžasné a vždycky mě to tu ohromně bavilo. Pro mě je to hodně o lidech a ti jsou tu skvělí. Jsem nadšená, že jsem zpátky,“ raduje se Sováková. Určitě jí to bodne i finančně. Posledních sedm let se totiž živila v tetovacím studiu a musela se dost ohánět. Miller znovu ve hře „Člověk si moc neodpočine. Sice mám určitou míru svobody a věnuji se kreativní činnosti, ale jsem odpovědná za finální výsledek, který, když něco nevyjde, se opravuje dost problematicky,“ popisuje herečka. „Musím se soustředit, abych odvedla tu nejlepší práci.

Navíc často pracujete v polohách, které vám nejsou úplně pohodlné,“ dodává s tím, že hereckou práci měla jen nárazově. Kromě ní scenáristé vrátí do děje i herce Jana Teplého ml. (44) alias Pavla Milllera, bývalého partnera Světlany. Jak to všechno dopadne? První »poprázdninový« díl Ulice startuje už dnes v 18:25 na Nově.

Kdo je Ingrid?

„Zpočátku cílevědomá, chladná a ambiciózní mrcha. Dopouštěla se věcí, které už byly hodně přes čáru. Při jedné takové lumpárně vypadla z okna, přestala chodit a zůstala na vozíku. Nakonec se ukázalo, že její zdravotní omezení bylo psychosomatického původu. Já si to vykládám tak, že ji tížila vina za všechno, co provedla. Následkem toho pak Ingrid prošla určitým vnitřním vývojem. Přestala intrikovat a stala se z ní relativně normální ženská, jejíž pohnutky jsou možná drsné, ale pochopitelné,” charakterizuje ji Sováková.

Tohle vás čeká v nové sezóně!

Video se připravuje ...

Přísná opatření

Seriál Ulice se na televizní obrazovky vrací po čtyřech měsících. Poprvé za patnáctiletou historii bylo totiž letos na jaře její vysílání neplánovaně přerušeno kvůli koronaviru. Přestože se herci do ateliérů Ulice vrátili už v půlce června, stále platí přísná opatření proti koronaviru. Mimo herců musí mít celý štáb roušky, včetně kostymérek. Pravidelně musí podstupovat testy na Covid -19. A promítlo se to i v ateliérech. U vstupu je nově teploměr, uvnitř jsou nainstalovaná plexiskla, přes která herci povětšinou komunikují. „V ději to už nebude. O tom jsme natočili dva speciály Ulice v karanténě. Tím je to pro nás uzavřené. Podle mě je toho všude až až. Diváci to nepotřebují ještě vidět ve svém oblíbeném seriálu,” tvrdí kreativní producentka Silvia Klasová.

Uniklo ze scénáře

*Konečně dojde k dlouho očekávanému sblížení Veroniky (Hana Holišová) a Patrika (Jiří Hána).

Mário (Jiří Kniha) se od Áji (Barbora Mudrová) konečně dozví, že se stane otcem, a spustí to řetěz dalších události. Ostatně, v rodině Nyklových se hned zkraje nové sezony stane něco, co přiměje Světlanu (Tereza Bebarová) k nečekanému návratu z Málkova. Bude to ale opravdu jen na otočku.

*Přípravy na svatbu Karly (Markéta Stehlíková) a Máry (Kryštof Rímský) zkomplikuje iniciativní Věrka (Milena Steinmasslová).

Otíka (Filip Rajmont) zase čeká další kolo souboje s jeho studenty – a na škole začne jít do tuhého.

Jana (Sára Affašová) se snaží před Pečenkou (Karol Csino) utajit fakt, že je jeho dcerou, jenže už příští týden Pečenka pozná v hospodě Dianu (Bára Seidlová) a konfrontuje ji.

*Trable s láskou zažijí – každý po svém – také sourozenci Franta (Matyáš Valenta) a Ema (Anna-Marie Valentová). Navíc Danův narozeninový dárek pro Emu v podobě hada, který se odplazí neznámo kam, pořádně zamíchá vztahy v rodině.

Ulice: Jak dopadne tahle vášnivá scéna

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.