Drew Barrymoreová: Od 12 let je závislá na... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Drew Barrymoreová: Od 12 let je závislá na...

Drew Barrymoreová
Drew Barrymoreová (profimedia.cz)

Stala se slavnou už v sedmi letech díky filmovému trháku E. T. Mimozemšťan, ale právě role kamarádky návštěvníka z vesmíru Drew Barrymoreovou (45) připravila o dětství. Začala žít divokým životem celebrity se vším, co k tomu patří a ve 12 už byla závislá na kokainu!

Po úspěchu E. T. Mimozemšťana si rychle získala srdce celé Ameriky, když vystoupila v televizní talk show Johnnyho Carsona. Byla vtipná a správně drzá, měla krásný úsměv. Všichni ji milovali. Nikdo s ní nejednal jako s malým dítětem a ona se podle toho začala chovat. V devíti letech poprvé kouřila a ochutnala alkohol. A desáté narozeniny už slavila v newyorském klubu s celebritami až do rána.

Špatná servírka

To už začala pravidelně kouřit marihuanu, od které přešla na kokain. Vypěstovala si silnou závislost, ve třinácti se pokusila o sebevraždu a dostala se do péče psychiatrů. Hned dvakrát se léčila na klinice pro odvykání závislostem… Dnes má dvě dcery, Olive (7) a Frankie (6), a seká dobrotu. „Vím, jaké jsem měla štěstí, že jsem se ze všeho dostala, “ uvedla v rozhovoru pro The Sun od Sunday, v němž své strastiplné dětství rekapitulovala.

„Ve dvanácti letech už jsem byla na černé listině, filmoví bossové mne prostě odepsali jako zničené zboží. Chvílemi jsem musela dělat i servírku a mohu říct, že jsem nebyla moc dobrá servírka. A tak nyní dokáži ocenit každou práci, kterou dostanu. Nikdy jsem ale nevzdala touhu vrátit se k filmu,“ zakončila Drew, která si naposledy zahrála vloni v seriálu Santa Clarita Diet.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.