Sexbomba Kardashianová slaví čtyřicítku: Je to ještě ona?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Sexbomba Kardashianová slaví čtyřicítku: Je to ještě ona?!

Kim Kardashian
Kim Kardashian (profimedia)

Nejslavnější sestře z klanu >> Kardashianek<<je 40 let. Pokud by se však někdo díval na její fotky z dřívějších let, málokoho by přesvědčila, že se jedná pouze o geny.

Plastiky

Její postava se stala vzorem mnoha žen. Trend >>přesýpacích hodin<< od ní okoukala i její mladší sestra Kylie Jennerová (23). Otázkou je, jestli za takovou figurou stojí desítky hodin tréninku týdně, nebo desítky tisíc dolarů. „Je možné, že podstoupila brazilský lifting zadku, aby přenesla tuk z jiné části těla do zadku. Výsledkem je ostřejší, zaoblený a vyčnívající zadek,“ komentoval její postavu doktor Solomos. Kromě tohoto zákroku měla Kim Kardashianová podstoupit také úpravy brady a nosu.

Kim Kardashian a Kanye West se proletěli soukromým Jumbo Jetem. Stálo to skoro 5 milionů

Milostný život

Se vztahy to měla Kim jako na horské dráze. Za sebou má dokonce již dva rozvody. První manželství s hudebním producentem Damonem Thomasem skončilo rozvodem po třech letech. Její druhé manželství s basketbalistou Krisem Humphriesem trvalo kuriózních 72 dní. Nakonec se po dlouholeté známosti dala dohromady s rapperem Kanyem Westem (43), se kterým vychovává čtyři děti. Dvě z nich jim odnosila náhradní matka.

Sbírka kabelek Kylie Jenner

Video se připravuje ...

Reality show

Ačkoli se Kim snažila proslavit jako herečka, televizní úspěch se dostavil až díky rodinné reality show „Držte krok s Kardashians“. Celé dění se odehrává pouze v nejbližším rodinném kruhu rodiny Kardashianů a Jennerů a jedná se především o skandály sester, na kterých show primárně staví. Díky tomu sláva Kim stoupala a nepřestává stoupat ani dnes. Letos však sestry oznámily poslední řadu a show se již natáčet nebude.



Přečtěte si
antonuis.j
24. 10. 2020 • 09:52

Kdo je tahle figurína plastová? V čem hraje? Nebo je to nějaká zpěvačka? Moderuje? Nebo je spisovatelka? Všude kouká tenhle umělý neživý ksicht, ale proč? Co teda dělá nebo co umí? Nějak ty záplavy "celebrit" nepobírám a neznám.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.