Mluvčí z Bertramky o roční dceři! Vyjádření plné emocí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Mluvčí z Bertramky o roční dceři! Vyjádření plné emocí

Aneta Stolzová s Karlem Gottem.
Aneta Stolzová s Karlem Gottem. (Machan, Pátek, Kundrát, Hatašová)

Dcera Anety Stolzové, tiskové mluvčí Karla Gotta (✝80), oslaví rok. Začátek října je tak pro ni období plné emocí, které ji budou provázet do konce života.

Díky Amálii Karle, pojmenované na zpěvákovu počest, však může smutné vzpomínky zmírnit. „Člověku se promítne v hlavě scénář těch posledních dní, a zároveň ty vzpomínky budou směřovat k naší dceři, protože se narodila týden poté, co Karel Gott odešel z tohoto pozemského světa,“ řekla Gottova tisková mluvčí webu Super.cz.

Týden po Gottově smrti porodila jeho mluvčí dceru. A získá zpěvák posmrtného slavíka?

Video se připravuje ...

Dcera Amálka ji však zaměstnává, a to v dobrém slova smyslu, jelikož jí dělá samou radost. „Amálka je dar z nebes. To je neskutečně hodné dítě, máme úžasnou babičku s dědečkem, kteří bydlí kousek od nás, takže když potřebuji pracovně odjet z domova, tak jsou kdykoli k dispozici,“ svěřila se Stolzová.

Gottová ruší premiéru filmu Karel. Má covid!

Video se připravuje ...

Na Karla Gotta však nezapomíná, ba naopak. Spolupracovala na dlouho očekávaném filmu „Karel“, který jde právě do kin. „Byl to velmi intenzivní rok, zažila jsem pár natáčení, ne všechno, protože to by nebylo vůbec reálné. Já bych řekla, že ten film přesně vyzařuje to, jaký byl Karel Gott. Myslím si, že díky Ivance bude moci veřejnost nahlédnout skutečně do soukromí, které třeba nikdy neviděli,“ prozradila Aneta.  

Ráda by, aby příběh Karla Gotta mohl na lidi působit i nadále. „Doufám, že se film bude veřejnosti líbit. Já o tom nepochybuji, viděla jsem ho už párkrát a člověk se neubrání emocím, neubrání se vzpomínkám a myslím, že ten film tady bude i pro další generaci,“ dodala tisková mluvčí.

Trailer na dokument Karel o životě Karla Gotta

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.