Sexy modelka Iva Kubelková: Krásu podědila po mamince! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sexy modelka Iva Kubelková: Krásu podědila po mamince!

Iva v celé své kráse!
Iva v celé své kráse! (FTV Prima)

Krása se v této rodině zjevně dědí z generace na generaci. Iva Kubelková (43) se pochlubila fotkou své matky, když jí bylo asi osmnáct let. „Holky tomu skoro nemohly uvěřit,“ poznamenala modelka a moderátorka.

Překvapení jejích dcer Natálie (16) a Karolíny (11) bylo tak velké, že jedna z nich sáhla po telefonu a se svými pocity se chtěla hned svěřit babičce. „Pak to ale završila Natálie esemeskou naší babičce, která chudák doma leží po operaci zubů. Napsala jí – ku*va, babi, ty jsi byla kost! –, a to jí pořád opakuji, že ku- *va se neříká!“ svěřila se Iva. „No tak nevím, jestli to naší babičce zvedlo náladu. Ať žijou vnoučata v pubertě!“ dodala Kubelková se smíchem.

Dcera Ivy Kubelkové přiznala, za co utratila všechny peníze za přehlídky:

Video se připravuje ...

Nový kšeft: Na Primě střídá Perkausovou
Iva už od pondělka vystřídá v primáckém Showtime sexbombu Evu Perkausovou (26), která odchází do Hlavních zpráv. „Mám za sebou kostýmní zkoušky i diskuze, jak bychom to chtěli pojmout, jak bych měla na obrazovce vypadat. Je to jiné, než když moderuji Jak se staví sen. Toto moderování je takové nablýskané, navoněné,“ řekla Kubelková.

Iva Kubelková: Musím nosit brýle, s věkem mi naskakují dioptrie:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.