Dominika Gottová: LUXUS S PRÁZDNOU KAPSOU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dominika Gottová: LUXUS S PRÁZDNOU KAPSOU!

Dominika Gottová
Dominika Gottová (Martin Sekanina, archiv K. Gotta)

I přesto, že si Dominika Gottová (47) na všechny strany stěžuje, jak je na tom finančně špatně, vymetá jednu luxusní restauraci za druhou! Večeře plné delikates ji naučil milovat její otec Karel Gott (†80). Útraty jdou ale do tisíců korun měsíčně!

Přes den pracuje jako prodavačka v lahůdkách a večer si hraje na dámu v nóbl restauracích. S přáteli ráda a velmi často vyhledává drahé a luxusní podniky, kde si dopřává jídla, na která si ostatní raději kvůli ceně nechají zajít chuť nebo si je dopřejí jen několikrát za rok. Gottová si však všechny pokrmy dokumentuje a chlubí se jimi na sociálních sítích i s občasnými popisky, jak jí chutnalo nebo co měl rád Karel Gott. Minulý týden vyvedla i svoji maminku Antonii Zacpalovou (85), se kterou navštívila vyhlášenou indickou restauraci.

„Jídlo mě naučil milovat můj táta. Nikdy nezapomenu, jak jsme sami dva seděli v kuchyni na Bertramce. Předtím jsme spolu vykoupili lahůdky, ochutnávali je a dlouho si povídali,“ svěřila se Dominika o chvílích, na které ráda vzpomíná. Právě odtud pramení její láska k dobrému jídlu. Předtím jí vše platil táta, kde ale teď Dominika na tohle všechno bere...? „Musím se moc otáčet, abych finančně vyšla. Mám teď pouze jednu práci a nic jsem si nenašetřila,“ posteskla si nedávno.

Další stěhování Gottové! Zemřela hvězda pohádky Tři bratři. A svatba zmlácené tváře Ordinace!

Video se připravuje ...

Na tomhle si v posledních dnech pochutnávala:

Středeční večeře s kamarádem v japonsko-korejské restauraci

Agedashi Tofu (smažené tofu v tsuyu omáčce s polevou Bonito vloček) 100 Kč

Tamagoyaki (japonská vaječná omeleta) 300 Kč

Ikura (lososový kaviár) 430 Kč

Sushi a Jeyuk Bokkeum (šťavnaté vepřové maso se zeleninou v pikantní omáčce) 560 Kč

Celkem: 1390 Kč

S kamarádem v čínské restauraci

Černá vejce 265 Kč

Ledvinky s čínskými houbami 125 Kč

Kuře v pomerančové omáčce 135 Kč

Wakame salát 145 Kč

Vepřové maso po sečchuánsku 240 Kč

Kuřecí Kung Pao (smažená rýže na kantonský styl) 250 Kč

Grilovaný pinapple s kokosovou zmrzlinou a smetanovou karamelovou omáčkou 135 Kč

Celkem: 1295 Kč

„Lehce pikantní, výborná chuť, i můj otec to miloval a tohle bylo také oblíbené jídlo mého otce,“ připsala ke dvěma chodům a k černým vejcím dodala, že je miluje.

Pozdní večeře s maminkou

Losos Makhani 295 Kč

Jehněčí Tikka Masala 295 Kč

Smažená indická rýže 195 Kč

Chléb Naan Peshwari 180 Kč

Celkem: 965 Kč

„Neměly jsme takový hlad, tak jsme si neobjednaly žádný předkrm a zákusek. Jen hlavní chody,“ popsala večeři.

Peníze vylétly vzduchem

Dominika už dříve přiznala, že se vzdala nároku na dědictvi po tátovi za úplatu 6 milionů korun. Ty už ovšem dávno nemá. Se svým manželem, finským hudebníkem Timo Tolkkim (54) stihli peníze rozfofrovat hodně rychle. Společně cestovali, zaplatila Timovi dluhy a když partner upadl do depresí, musela táhnout domácnost sama.

Dominika zuří: Pro Ivanu byla ostuda, sestra se jí štítila! A za co utratila 24 ,,mega“ Vondráčková

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Naskarel
5. 10. 2020 • 14:17

Dominiko, prosim vas, prestante uz (nejen) tatovi delat ostudu a stale si hrat (ve svem veku) na chudinku. Seberte se a zacnete konecne zit jako kazdy jiny normalni clovek. Tzn. sama se zivit, platit si primerene bydleni, prestat konzumovat alkohol a kazdy den dekovat tatovi za vse co vam dal a prosit o odpusteni za to, jak jste s tim vsim nalozila ... Spytujte konecne jen a jen vlastni svedomi. Jste davno dospely, svepravny clovek, tak se podle toho konecne zacnete chovat.

borka30
29. 9. 2020 • 15:05

Třeba ty večeře neplatí a platí jí ti, kteří ji pozvali anebo ona se nechává pozvat.
babatomanija - není jediná na světě, která denně nežila s otcem. hanainge - udivuje mě, že se o ní sama nepostaráš.

hanainge
29. 9. 2020 • 14:24

Tento text je zvlášt’ pro čtenáři, které tady píšou: Že se nestydíte, úplně bezdůvodně psát sprosté věci, které nejsou pravda a ještě s tím urazit Dominiku Gottovou?!!! K tomu jste usoudili o Dominice Gottové bez mít na to právo a bez znát správné pozadí! Každý člověk má povinnost, učit a vědět, že každý člověk jenom má právo na to usoudit, kdyby člověk znal správné pozadí a kdyby člověk měl právo na to se vměšovat!!! Dominika Gottová je absolutní šlusná, milá, pilná, pracovitá a jemná dáma, která se zasloužila o tom, aby lidé ji respektovali i aby lidé jí dali čest!!! Nikdo nemá právo, urazit Dominiku Gottovou. Urazit lidi je trestní čin! Dominika Gottová nemá problémy s alkoholem, ale Timo Tolkki. To, co dělá Dominika Gottová, když má peníze, je jenom soukromí věc Dominiky Gottové a lidé nemají právo se v tom vměšovat. Dominika Gottová od 01.10.2019 je velmi smutná, protože zemřel její otec Karel Gott a k tomu má problémy s manželem. Nemusíte se chovat jako prase a zvětšit bolesti Dominiky Gottové, ale máte povinnost jako tvory Pána Boha, chovat se vždycky slušné i vůči Dominice Gottové, jí psát krásné slova a jí pomáhat. To je správné chování!!! Musíte vědět, že Pán Bůh opravdu existuje, že Pán Bůh je všemocný a že Pán Bůh potrestá každého člověka, který se choval špatné. To platí i pro vás!!! To, co vysíláte, dostanete jednoho dne zpátky, to musí být vám jasný!!! Novináři a jiné lidé, které bezdůvodně psali a píšou špatné o Dominice Gottové, měli by konečně nechat Dominiku Gottovou v klidu.

babatomanija
29. 9. 2020 • 12:14

Nevyrůstala normálně, nedostávala ten základ, co jiné šťastnější děti, a nějaké indické pokrmy to nikdy nevyváží, i kdyby byly snad načas i zdarma.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.