Dominika Gottová: LUXUS S PRÁZDNOU KAPSOU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Dominika Gottová: LUXUS S PRÁZDNOU KAPSOU!

I přesto, že si Dominika Gottová (47) na všechny strany stěžuje, jak je na tom finančně špatně, vymetá jednu luxusní restauraci za druhou! Večeře plné delikates ji naučil milovat její otec Karel Gott (†80). Útraty jdou ale do tisíců korun měsíčně!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Naskarel
05. 10. 2020 14:17

Dominiko, prosim vas, prestante uz (nejen) tatovi delat ostudu a stale si hrat (ve svem veku) na chudinku. Seberte se a zacnete konecne zit jako kazdy jiny normalni clovek. Tzn. sama se zivit, platit si primerene bydleni, prestat konzumovat alkohol a kazdy den dekovat tatovi za vse co vam dal a prosit o odpusteni za to, jak jste s tim vsim nalozila ... Spytujte konecne jen a jen vlastni svedomi. Jste davno dospely, svepravny clovek, tak se podle toho konecne zacnete chovat.

borka30
29. 09. 2020 15:05

Třeba ty večeře neplatí a platí jí ti, kteří ji pozvali anebo ona se nechává pozvat.
babatomanija - není jediná na světě, která denně nežila s otcem. hanainge - udivuje mě, že se o ní sama nepostaráš.

hanainge
29. 09. 2020 14:24

Tento text je zvlášt’ pro čtenáři, které tady píšou: Že se nestydíte, úplně bezdůvodně psát sprosté věci, které nejsou pravda a ještě s tím urazit Dominiku Gottovou?!!! K tomu jste usoudili o Dominice Gottové bez mít na to právo a bez znát správné pozadí! Každý člověk má povinnost, učit a vědět, že každý člověk jenom má právo na to usoudit, kdyby člověk znal správné pozadí a kdyby člověk měl právo na to se vměšovat!!! Dominika Gottová je absolutní šlusná, milá, pilná, pracovitá a jemná dáma, která se zasloužila o tom, aby lidé ji respektovali i aby lidé jí dali čest!!! Nikdo nemá právo, urazit Dominiku Gottovou. Urazit lidi je trestní čin! Dominika Gottová nemá problémy s alkoholem, ale Timo Tolkki. To, co dělá Dominika Gottová, když má peníze, je jenom soukromí věc Dominiky Gottové a lidé nemají právo se v tom vměšovat. Dominika Gottová od 01.10.2019 je velmi smutná, protože zemřel její otec Karel Gott a k tomu má problémy s manželem. Nemusíte se chovat jako prase a zvětšit bolesti Dominiky Gottové, ale máte povinnost jako tvory Pána Boha, chovat se vždycky slušné i vůči Dominice Gottové, jí psát krásné slova a jí pomáhat. To je správné chování!!! Musíte vědět, že Pán Bůh opravdu existuje, že Pán Bůh je všemocný a že Pán Bůh potrestá každého člověka, který se choval špatné. To platí i pro vás!!! To, co vysíláte, dostanete jednoho dne zpátky, to musí být vám jasný!!! Novináři a jiné lidé, které bezdůvodně psali a píšou špatné o Dominice Gottové, měli by konečně nechat Dominiku Gottovou v klidu.

robin5
29. 09. 2020 13:05

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

babatomanija
29. 09. 2020 12:14

Nevyrůstala normálně, nedostávala ten základ, co jiné šťastnější děti, a nějaké indické pokrmy to nikdy nevyváží, i kdyby byly snad načas i zdarma.

aveneta
29. 09. 2020 08:58

Jak dlouho vydrží žít ze svého jména....????Nic netrvá věčně a ona ještě těží ze svého jména dokud to jde Čeká jí stáří jako každého a za těch řekněme 20 let může skončit velmi bídně.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.