Erika Stárková: Basiková ji totálně zesměšnila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Erika Stárková: Basiková ji totálně zesměšnila!

Basiková Stárková zesměšnila.
Basiková Stárková zesměšnila. (foto ara)

Nemyslela to zle a vlastně ji chtěla jen pochválit. V návalu emocí ale Bára Basiková (57) vítězku čtvrtého kola Tváře tak trošku i shodila. Hvězdu seriálu Most! Eriku Stárkovou (36) nazvala druhořadou herečkou.

Vystoupila jako poslední, ale celou show naprosto rozbourala. Pěvecké číslo v převleku za světovou hvězdu Christinu Aguileru (39) se Erice tak povedlo, že rozplakala i sarkastického porotce Ondřeje Sokola (48). „Nebyl jsem v záběru, ale po dlouhé době jsem brečel,“ přiznal. A bodovala u všech – porotce Aleš Háma (47) z ní měl husí kůži, Eva Burešová (27) ji zase nazvala bohyní.

Jak nainstalovat eRoušku? Podívejte se na video:

Video se připravuje ...

Ošklivé přirovnání

Nejvíc ale dostala Báru Basikovou – během celého vystoupení brečela a slzy si musela utírat, i když Erika už dávno dozpívala. Snad možná proto byla tak upřímná. Až moc. „Mě dneska naprosto nejvíc dostala Erika. Seš úžasná. Kdo by to čekal?! Taková nějaká druhořadá herečka, a ona to tady vypálí,“ prohlásila zpěvačka. „I v seriálu ji musel dabovat Honzík Cina, ale tady to rozsekala. Já tě miluju!“ dodala. Nechtěně tak zabrnkala na velmi citlivou strunku.

Celý článek najdete v tištěné verzi Aha!

TVOJE TVÁŘ: Erika Stárková má pro strach uděláno!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
28. 9. 2020 • 13:33

Co asi nyní říká Basiková těm mrtvým s COVIDEM? Rozčilovala se, že je jich "jen" 200 a ono je jich už přes 600. Stačí ji to?.

mikima2
28. 9. 2020 • 10:56

Je vidět, že ta zapšklá, závistivá stařena Basiková, bohužel " druhořadé " herečce Stárkové nesahá ani po kotníky a toho si je zřejmě vědoma. "Tvoje tvář má známý hlas" nesleduji. Její vystoupení z 1.kola, kdy vyhrála jsem viděla v televizní ukázce. Za vítězství může z 99% poděkovat vizážistům a kostymérům, protože co se táká zpěvu, byla NULA. Četla jsem, že zprznila i to, kdy měla předvést Evu Pilarovou. Takže paní Basiková by měla raději mlčet..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.